NASMIJANA U BIJELOJ KUĆI

Nakon novih optužbi na Trumpov račun, Melania još jednom stala uz svog supruga

22.06.2019 u 17:43

Bionic
Reading

Na godišnjem pikniku za sve članove Kongresa i njihove obitelji, koji se u petak održao na travnjaku ispred Bijele kuće, Melania Trump još je jednom čvrsto stala uz svog supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa i to samo nekoliko sati nakon što je on zaustavio vojnu akciju protiv Irana, ali i nekoliko dana nakon novih optužbi za seksualno zlostavljanje

Na naslovnici magazina New York, 75-godišnja E. Jean Carroll, koja posljednjih 26 godina piše kolumne za magazin Elle, optužila je američkog predsjednika da ju je seksualno zlostavljao u jesen 1995. ili proljeće 1996. u poznatoj robnoj kući Bergdorf Goodman u New Yorku.

Za naslovnu fotografiju, Carroll je odjenula haljinu-kaput za koju tvrdi da je nosila upravo tog dana, prije 23 godine, kada se slučajan susret s Donaldom Trumpom, prema njezinim riječima, pretvorilo u nešto više. Iako tvrdi kako nema namjeru podizati optužnicu protiv aktualnog američkog predsjednika, ispričala je svoju stranu priče, otkrivši kako ju je Trump gurnuo uza zid, otkopčao svoje hlače i nasilno penetrirao u nju, u napadu koji je potrajao tri minute.

'Ovo je lažna i nerealna priča koja je 'ugledala svjetlo dana' 25 godina nakon što se navodno odigralo sve, a sve kako bi se napravio negativni publicitet oko predsjednika', poručili su iz Bijele kuće, dok je sam Trump u službenoj izjavi rekao:

'Ovu osobu nisam nikada upoznao. Ona trenutno pokušava prodati svoju novu knjigu, stoga vam je jasan njezin motiv. Knjiga bi se trebala naći na policama fikcije.'

U vrijeme kada se navodni događaj zbio, Trump je bio u braku s Marlom Maples, a E. Jean Carroll postala je šesnaesta žena po redu koja je optužila američkog predsjednika za seksualno zlostavljanje.

Čini se kako ovoga puta Melania Trump optužbe i nije shvatila preozbiljno, jer je sa suprugom stigla na piknik nasmijana, većinu vremena provodeći u neobaveznim razgovorima sa suprugama kongresnika i njihovom djecom, a jedno je dijete čak s oduševljenjem i primila u naručje.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su pozdravili goste, popeli su se na balkon na kojem je Trump održao i govor. Melania Trump oduševila je, kao i obično, odabirom svoje odjeće - tamnoplavoj košulja-haljini na bijele točkice, koju je u struku stisnula širokim bijelim pojasom, a bijele su bile i salonke s vrtoglavo visokim potpeticama.