BEAUTY PREPORUKA

Riješit će vas muka jednim potezom: Najbolji balzami za savršeno meke usne

16.02.2021 u 19:30

Bionic
Reading

Suh i hladan zrak i vjetar bez sumnje oštećuju usne pa mnogi u zimskim mjesecima imaju problem s ispucalim i bolnim usnama. Ovi balzami riješit će vas muka u trenu

Koža na usnama je najdelikatnije područje na našem licu, zbog čega su usne jedno od područja na licu i tijelu općenito koje će se prve isušiti i popucati. Balzam za usne spas je u tim trenucima.

Osim što nećemo trpiti bol ukoliko redovito brinemo o usnama, njegovane i hidrirane usne zaista doprinose lijepom izgledu. Malo korektora ispod očiju i balzam za usne dovoljni su da u nekoliko sekundi izgledate spremno za šetnju ili odlazak u trgovinu.

Balzami su manje ljepljivi od sjajila, ali i hidratantniji od ruževa, zbog čega su idealni za njegu usana. Postoje i brojni balzami koji vašim usnama mogu pružiti i nježnu nijansu za dane kad vam se ne nosi šminka, a želite izgledati dotjerano.

Bezbojni i masni balzami mogu poslužiti i za njegu iziritiranog područja nosa u vrijeme prehlada pa na policama drogerija posegnite za što hranjivijim balzamom s bogatom formulom.

Imajte na umu i da jednom tjedno svojim usnama priuštite piling koji će skinuti odumrlih višak kože i učiniti ih savršeno glatkima i mekima, što će olakšati posao balzmau za usne. Dovoljno je samo potezom naprijed-natrag uz pomoć mekane četkice za zube preći preko usana, što će omogućiti lakši prodor hidratantnih i hranjivih sastojaka u kožu.

  • +17
Balzami za usne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije