to samo rihanna može

Postigla je što je htjela: svi su gledali samo u nju

17.04.2017 u 17:56

  • +2

Rihanna na Coachelli

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ono što 29-godišnja pjevačica odjene za izlazak, mnoge žene ne bi ni pomislile iskombinirati. No one nisu Rihanna. Vikend je iskoristila za odlazak na najpoznatiji festival u pustinji, a o njenim odjevnim kombinacijama još će se danima pričati

U njenom društvu definitivno nikada nije dosadno; 29-godišnja pjevačica Rihanna ponovno je postigla da se o njenom modnom izričaju priča. Ovog vikenda iskoristila je odlazak na popularni festival Coachella, koji se održava u pustinji, da 'isfura' čak dva različita stylinga.

" I can't go home yet, cuz enough people ain't seen my outfit "

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Iako se o prvom danu i neobičnom odabiru šljokičastog Guccijeva jednodijelnog komada na koji je odjenula kratke traperice i majicu bez rukava, a na lice stavila istu masku, puno više pisalo, nije manje zapažen prošao ni drugi dan. Za nastup Kendricka Lamara odlučila se za traper haljinu neobičnog kroja, ali i pomalo čudne bijele čizme koje su sezale do polovice bedra.

Čizme na punu petu imaju pomalo čudni prednji oblik, koji je svima zapeo za oko. Uz takvu odjevnu kombinaciju Rihanna je oči sakrila iza crnih naočala s bijelim okvirom, a na usne je nanijela zeleni ruž. Po običaju, vrlo smjela kombinacija, koju može samo ona isfurati.

phresh out.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on