veliko nepoštovanje

Popularna pjevačica neukusno se našalila s engleskom kraljicom

24.04.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Engleska kraljica Elizabeta II. proslavila je 91. rođendan, a evo što joj je tim povodom napravila kraljica zabave Rihanna

Obožavaju je što god da učini, no ovoga puta megapopularna Rihanna razljutila je mnoge fanove. U povodu 91. rođendana kraljice Elizabete II. odlučila se malo našaliti i otišla korak predaleko.

Naime, Rihanna je na nekoliko svojih fotografija u najpopularnijim izdanjima umetnula kraljičinu glavu, a potom sve to objavila na svom službenom profilu na Instagramu. Ispod svake od fotografija nalazi se i kratak opis i humoristični stihovi raznih pjesama. 

y'all chickens is ash and I'm lotion. 😂

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihannu već godinama proglašavaju jednom od zvijezda s izvrsnim modnim ukusom. Nesvakidašnjim izdanjima uvijek mnoge ostavi bez teksta, i to u pozitivnom smislu. Osim toga karijeru je gradila odličnim pjesmama i neponovljivim glasom, zato ne iznenađuje to što je prozivaju kraljicom zabave, no ovim je potezom ipak pretjerala i razbjesnila mnoge obožavatelje. 

it's not that deep.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

'Možeš li ostaviti kraljicu na miru?', 'Ovo je čisto nepoštovanje i glupost',  'Ovo je previše', samo su neki od komentara koji su se našli ispod spornih fotografija. 

be humble.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna se prije nekoliko dana pojavila na festivalu Coachella u svjetlucavom Guccijevu kombinezonu i time oduševila mnoge, a njezinu fotografiju tada je pogledalo preko milijun ljudi. Na njoj ima čitavu glavu prekrivenu famoznim kombinezonom, a sada je neumjesno na to umetnula kraljičinu glavu. Ta je pak fotografija, a posebice vulgaran opis ispod nje razljutio čak i Rihanninu mamu koja joj je sugerirala da ga makne. 

Iako je 29-godišnjakinja poznata po provokativnom pristupu svemu, ovakav neobičan način iskazivanja ljubavi prema kraljici Elizabeti, koju u Velikoj Britaniji izuzetno poštuju, sigurno neće naići na pozitivne reakcije ni u kraljevskim dvorima.