Nova kolekcija

Reserved Fête Couture: Proslava ljepote

24.05.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Nova kolekcija Fête Couture predstavlja izvanredne i zavodljive kombinacije za posebne prilike

Ljetne zabave i posebne prilike pozivaju nas da uskočimo u raskošne i neodoljive kombinacije, a nova Reserved Fete Couture kolekcija donosi upravo to – savršene modne komade i inspiraciju za nadolazeće prigode.

Neizostavni elementi Fete Couture kolekcije su prije svega odijela za vjenčanja koja odmiču od klasičnih nota i prate ženstvenu liniju, kao i jedinstveni materijali i sofisticirani rezovi. Energični i upečatljivi detalji poput volana, puf rukava i raznovrsnog perja dizajnirani su vrlo suptilno, istovremeno pružajući svakom izgledu određenu dozu profinjenosti. Jasno naglašeni struk, nisko rezani dekolte, steznik koji se prilagođava i kratki rukavi pružaju snažan efekt slaveći ženstvenost i ljepotu.

Kolekcija je upotpunjena haljinama različitih stilova pa nailazimo na spektakularne maxi, intrigantne midi i višeslojne mini haljine. Uz njih se također ističu efektni setovi cvjetnog dizajna i 'prljavo bijelo' satensko odijelo koje može poslužiti kao alternativa za vjenčanicu. Reserved predlaže i originalna rješenja poput smaragdne korzet haljine s visokim rezom koja se može kombinirati s tajicama, dok široke bijele hlače izvrsno pristaju uz nisko rezani prsluk.

Nezaobilazna inspiracija bila je priroda i svježe proljetne boje koje reflektiraju cvjetanje uz obilje zelenila. Apstraktni potpis odjevnih komada prizivaju cvjetne asocijacije tiskane u ružičastim i zelenim nijansama, uz bogat izbor različitih tkanina. Tvrdo žakard platno i prozirni til obogaćeni su nizom ružičastih, lila, zelenih i plavih pastelnih tonova pomiješanih s jačim koloritima poput fuksije ili smaragda. Kolekcija je prožeta avangardnim dodatcima: upečatljivim naušnicama u obliku cvjetova, satenskim mašnama koje mogu funkcionirati kao broševi, ukrašavati cipele ili u svom izvornom obliku poslužiti kao ukras na glavi.

Kolekciju Fête Couture fotografirale su Magda Wunsche i Agnieszka Samsel u očaravajućoj kulisi ruralnih područja i nježno osvijetljenim interijerima. Fête Couture nas potiče da izvučemo najviše iz ljetnog odmora, dobro se zabavimo i uživamo u svakom trenutku slaveći sve segmente ljepote.

Odjevni komadi iz nove RESERVED Fête Couture kolekcije dostupni su u trgovinama i na reserved.com