LINIJA JE POSTOJANA

Reciklaža je uvijek in! Bojana Gregorić Vejzović uskočila u hlače koje je nosila i prije 20 godina

22.10.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Za modnu reviju hrvatskih dizajnera, glumica Bojana Gregorić Vejzović nije dugo razmišljala što odjenuti. Posegnula je duboko u svoj ormar i pronašla savršeni par šljokičastih hlača, koje je nosila još prije 20 godina, a koje joj i danas pristaju kao salivene

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ne boji se eksperimentirati s modom, što je već bezbroj puta pokazala, a zahvaljujući genima, ali i činjenici da je bila profesionalna balerina, i danas, kada ima 50 godina, ima liniju kao i u mladosti.

To je potvrdila svojom posljednjom odjevnom kombinacijom koju je odabrala za odlazak na modnu reviju. 'Ne samo u ovim vremenima... reciklaža je uvijek in! Hlače D&G stare 20 godina, naočale Boss stare 15 godina, cipele Casadei stare 10 godina. Ok, sako je nov, Zara', napisala je pored svoje fotografije glumica.

Šljokičaste hlače poznatog talijanskog dizajnerskog dvojca pristajale su joj kao salivene, te su istaknule njezine vitke i dobro izdefinirane noge.

REVIJA ELFSA

[FOTO] Tihana Harapin Zalepugin u prvom izlasku otkako je njezin suprug završio u bolnici

Pogledaj galeriju

Iako je visoka 174 centimetra, figuru je dodatno vizualno izdužila odabirom crnih sandala s tankim remenčićima i visokim potpeticama, koje se kopčaju oko zgloba.

Za svoj je izgled Bojana dobila samo komplimente, a kako i ne bi kada izgleda sjajno.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX