uvijek je chic

Gola leđa i preplanula put: Bojana Gregorić Vejzović nastavlja oduševljavati svojim ljetnim izdanjima

31.07.2022 u 12:09

Bionic
Reading

Gumica koja je u veljači proslavila je 50. rođendan u veljači, nastavlja iznenađivati svojim odličnim izgledom i modnim odabirima. Ovih dana na Pelješcu uživa u obiteljskom odmoru, a neizostavan dio su, naravno odlasci na plažu. Tako se prije koji dan pokazala u žutom dvodijelnom kupaćem kostimu, a sada i u crno bijeloj kreaciji kao stvorenoj za ljeto

Uz Bojana Gregorić Vejzović redovito ide kompliment da je modno nepogrešiva. Puno puta do sad smo se uvjerili da jako dobro zna što je u trendu, ali i kako modu 'isfurati' na vlastiti način. Zadnjih nekoliko tjedana intenzivno dijeli svoje modne kombinacije na Instagramu, a sudeći prema viđenom, za odmor u Dalmaciji i ovog puta je odabrala odlične komade.

U najnovijoj objavi pokazala se u crno bijeloj kreaciji, točnije pareu vezanom oko vrata kojom je istaknula leđa i preplanulu kožu (što dokazuje da za isticanje potamnjele kože ne trebaju uvijek žarke i jake boje). Njezina ženstvena pojava savršeno se uklopila s morskim ugođajem.

Još jedan njezin ljetni look koji je svima zapeo za oko 'predstavila' je prije desetak dana. Pozirala u zanimljivoj haljini zelene boje koja prati liniju tijela. Inače, Bojana je ranije priznala da ne ide u teretanu. Rekla je da vozi bicikl, odlazi na Sljeme, a jede sve - od mesa, povrća, variva. Počela je kuhati jušna jela kad je dobila djecu jer je željela da imaju zdravu prehranu.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX