BRZO I UKUSNO

Recepti s piletinom za spas u zadnji čas

24.03.2014 u 12:49

Bionic
Reading

Piletina je postala nezamjenjiva mesna namirnica, ali često više ne znamo na koji je način pripremiti i izbjeći ponavljanje. Upravo zato izdvajamo nekoliko recepata koje će razbiti svakodnevno kuhanje

Ako inače imate problema s pripremom mesa te vam se nekada čini kako je suho, bezukusno ili pomalo zagoreno, ovi savjeti mogli bi vas spasiti svih tih muka.

Žudite za nekim novim receptom za pripremu piletine. Dodajte joj kesten, pancetu i divlju rižu - ne možete pogriješiti.

Jednostavni recepti bez puno muke, a opet ukusni i sočni, najcjenjeniji su kada smo u žurbi i nemamo vremena za kuhanje. Ovo je samo jedan od mnogobrojnih ukusnih inačica pečene piletine s krumpirom koji će vas spasiti usred radnog tjedna.

Ukusne salate koje je vrlo jednostavno pripremiti savršen su izbor za predjelo ili pak za glavno jelo budući da sadrže sve bitne sastojke, od mesa do povrća. Kod ovog recepta najvažnije je što sve možete napraviti dan ranije i imate gotov ručak čim dođete kući s posla.


Svoje omiljene blagdanske recepte svakako pošaljite i podijelite s čitateljima. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najbolji će dobiti poklon tportala