PRISTAJU SVIMA

Raste popularnost ovim trapericama, a obožavamo ih jer nas čine vitkijima

15.02.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Skinny traperice koje su godinama dominirale modnom scenom odlaze u prošlost, a među udobnijim krojevima širih nogavica, velikom brzinom raste popularnost pomalo zaboravljenom modelu

Pandemija je utjecala i na svijet mode, pa su se mnogi okrenuli odjeći s visokom razinom udobnosti, a to nije zaobišlo ni traperice.

Iako je prošle godine naglasak bio na tzv. baggy modelima nadahnutim 90-ima, koje vladarice Instagrama vješto kombiniraju s npr. pripijenim topovima, model traperica koji je bio hit krajem 90-ih i početkom 2000-ih vraća se na modnu scenu.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularnost duguju svom univerzalnom kroju koji pristaje svakom obliku tijela i vizualno nas čini mršavijima.

Bootcut modeli koji prate liniju tijela i koje odlikuje kroj nogavica što se lagano šire prema dnu jedan su od onih krojeva koji sjajno pristaju svakoj građi jer noge čine vitkijima i duljima.

ulična moda

Samo je jedan teddy kaput: Zagrepčanke se ne odvajaju od ovoga komada, savršenog dodatka chic stajlinzima

Pogledaj galeriju

Velika ljubiteljica takvih varijanti je i Jennifer Aniston te najradije nosi bootcut traperice u kombinaciji s gležnjačama ili omiljenim sandalama na punu petu, što joj odlično pristaje.

Isti je model osvojio i Kate Moss, modnu ikonu koja je bootcut traperice bez greške spojila s upečatljivim sakoom od baršuna, a look kojim je mamila uzdahe zaokružila je trendi smeđim čizmama, efektnom torbicom i sunčanim naočalama.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Njezine traperice nisu se puno razlikovale od modela iz 90-ih zahvaljujući ispranom jeansu i laskavom kroju koji noge čini duljima i vitkijima, a prednosti bootcut traperica već su uočile i it djevojke poput Kaie Gerber, Belle Hadid, Kendall Jenner, Rihanne...

Rihanna, koja je nedavno objavila sretnu vijest da će prvi put postati mama, također je velika ljubiteljica traperica, pa ni ona nije odoljela bootcut modelu u metalic varijanti s potpisom proslavljenog Ricka Owensa.

Efektni model traperica lijepa pjevačica, glumica i poduzetnica kombinirala je s efektnim zelenim kaputom dizajnerice Marine Moscone i čipkastim rukavicama s potpisom svog brenda Savage X Fenty.