KRENULA NAGAĐANJA

Rastaju li se Marc i J.Lo zbog mišićavog Williama Levyja?

18.07.2011 u 16:45

Bionic
Reading

Iako se tinta još nije osušila na objavi da se Jennifer i Marc rastaju, krenula su nagađanja da se ona viđa s Williamom Levyjem, koji glumi u njezinom novom spotu. Pogledajte!

Kubanski glumac i bivši model William Levy (30), koji glumi u Jenniferinom spotu za pjesmu 'I'm Into You', u svibnju se rastao od supruge Elizabeth Gutierrez (32), s kojom ima dvoje djece, sina Christophera Alexandera (5) i kćer Kailey Alexandru (1). Ona je povodom rastave objavila službenu izjavu iz koje se da naslutiti da je on na glasu kao veliki zavodnik koji tijekom braka vjerojatno i nije bio vjeran.

'Ja sam uvijek stajala uz Williama, unatoč konstantnim glasinama. Nikada nisam imala razloga sumnjati u snagu naše zajednice. Priznajem da odluka o rastavi nije bila lagana, ali dugujem samoj sebi da se poštujem kao osoba, žena i majka', napisala je meksička glumica u izjavi.

U petak navečer svoju rastavu objavili su Jennifer Lopez (41) i Marc Anthony (42). Oni su također rekli da se radi o teškoj odluci i da je to jako bolno vrijeme za njih. Par je prije tri godine dobio blizance Emme i Maxa.

Kako su oba braka raskinuta nakon što je objavljen spot na čijem su se snimanju Lopez i Levy upoznali, stranim medijima nije dugo trebalo da zbroje dva i dva, pa su počela šuškanja da je upravo Levy kriv za rastavu Jennifer i Marca. Nagađanja je potaknula i očita kemija koju su William i Lopez imali na snimanju spota za pjesmu 'I'm Into You' gdje su se polugoli grlili i valjali po pješčanoj plaži.