NEZABORAVAN SHOW

Raskoš na reviji Dolce & Gabbane: Dronovi nosili torbe, a plemkinje se našle u ulozi modela

26.02.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Ako postoji nešto što modni dvojac Dolce & Gabbana ne može podnijeti, onda je to minimalizam. Uspješna talijanska modna kuća na milanskom tjednu mode predstavila je ljubiteljima modnih krpica show za pamćenje, a osim raskošnih statement komada i šarenila koji su vladali na modnoj pisti, reviju je obilježila prekrasna nećakinja princeze Diane koja se našla u ulozi modela

Na milanskom tjednu mode svojih pet minuta dobila je i modna kuća Dolce & Gabbana, za čije se revije modni obožavatelji redovito grčevito bore, a kako i ne bi kada dizajnerski dvojac Domenico DolceStefano Gabbana uvijek iznova prirede neviđenu modnu poslasticu, kako to samo oni znaju.

Pod krilaticom 'Tajne i dijamanti' talijanska modna kuća predstavila je najnoviju kolekciju za nadolazeću jesen/zimu 2018., a baš kao i u svakoj dosadašnjoj kolekciji Dolce & Gabbane, i u ovoj prevladavaju igra bojama, uzorcima i modnim dodacima, statement komadi i neobični spojevi.

  • +90
Dolce & Gabbana, kolekcija jesen/zima 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modni dvojac spektakl je priredio i dosad neviđenim performansom u kojem su glavnu ulogu imali dronovi koji letjeli iznad piste, noseći na sebi torbe iz najnovije kolekcije.

Dolce&Gabbana: Umjesto manekenki nove torbice nosili su dronovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pored ready to wear komada iz kolekcije, modni dvojac predstavio je nekoliko raskošnih elegantnih haljina kao stvorenih za kraljevski bal, a kreacije su osim modela nosile britanske plemkinje kao što su Violet, Alice i Eliza Manners, kćerke vojvode i vojvotkinje od Rutlanda, te lady Kitty Spencer, kćerka Charlesa Spencera, mlađeg brata princeze Diane.

Ovo nije prvi put da nećakinja princeze Diane surađuje s talijanskim dvojcem. Lijepa sestrična prinčeva Williama i Harryja već je nekoliko puta nosila reviju Dolce & Gabbane te je snimila modnu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2018.