TJEDNI HOROSKOP

Rakovi će pred osjećajnom olujom zaklon tražiti u sanjarenju, Bikove će preplaviti tjelesna strast, a Ribe i Škorpioni razmišljat će o 'akciji' sa strane

06.04.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Tjelesna strast Bikova bit će intenzivna, povremeno i previše za njihovog partnera. Rakovi će proživljavati osjećajnu oluju zbog tajne ili zabranjene ljubavi, ali se neće htjeti nikome požaliti, već će se radije povlačiti u samoću i sanjariti. Škorpioni koji zaključe da im je veza ušla u kolotečinu poželjet će 'akciju' sa strane, ali će im opcije biti sužene. Na razmišljanje o preljubu ili prekidu Ribe će navesti nesuglasice s voljenom osobom. Imajte strpljenja i ne poduzimajte ništa radikalno!

Ovnovi, ne dajte se zavarati privlačnim izgledom i slatkim riječima, osobito ako se radi o osobi koju ste upoznali na društvenoj mreži. Ne otvarajte srce površnim znancima. Vaši intelektualni i stvaralački potencijali bit će na visini, ali je upitno hoćete li ih trenutno moći upotrijebiti u profesionalne svrhe ili samo u okvirima hobija.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samantha Fox je horoskopski Ovan, rođena je 15. travnja 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bikovi, pokušajte kontrolirati tjelesnu strast i njegujte emocionalnu stranu vašeg odnosa. Ako se ne nađete na partnerovoj valnoj duljini, i erotski ushit brzo će splasnuti. Briljirat ćete u gastronomiji i usrećiti bližnje poslasticama. U pregovorima ćete biti jaki na jeziku i okretati vodu na svoj mlin. Taktičnost i nenametljivost bit će ključni za uspjeh.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Mladenačkim duhom neovisno o dobi Blizanci će privlačiti simpatije poput magneta. Nemojte da vam popularnost udari u glavu. Ako vam okolnosti onemoguće izlaženje, nadoknadit ćete manjak susreta uživo videochatovima s više sudionika. Prilikom donošenja važnih odluka oslonite se na razum, a ne na trenutan osjećaj. Budite proračunati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će se u samoći prepuštati sanjarenju o turističkim destinacijama koje ovog ljeta vjerojatno nećete posjetiti. Nemojte da vas mašta odvuče predaleko - povratak u stvarni svijet mogao bi biti bolan. Nove obaveze ili drukčiji uvjeti poslovanja učinit će vas nesigurnima i razdražljivima. Budite što hladnokrvniji i ne oklijevajte tražiti savjet ili pomoć.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Povoljna Venera Lavove čini zaljubljivima. Bit ćete prožeti nježnim emocijama i poklanjati voljenom svoje toplo srce. Ako ste usred igre zavođenja, htjet ćete da traje što duže pa nećete težiti brzim rješenjima. Bez teškoća ćete obavljati zadatke koji zahtijevaju kreativnost, inicijativu i brze reakcije. Manje prepreke na koje možete naići neće vam umanjiti motivaciju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Vito Schnabel u horoskopu je Lav, rođen je 27. srpnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Mike Frey/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevice će biti podešene na opažanje onog što im smeta. Sitna neslaganja s partnerom unijet će pomutnju u vašu ljubavnu svakodnevicu. Ostanete li pribrani, kriza će brže proći. Posvetite li se istovremeno većem broju raznorodnih ciljeva, nećete ostvariti nijedan. Neka vam najvažniji bude zadatak koji morate obaviti da ne biste trpjeli sankcije.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Claudia Schiffer u horoskopu je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick KOVARIK / AFP / Profimedia

Trenuci provedeni s voljenom osobom Vagama će biti ispunjeni nježnim zagrljajima, strastvenim poljupcima i poticajnim razgovorima. S druge strane, vaše strpljenje za sve koji vas opterećuju bit će minimalno. Nećete gubiti vrijeme na ljude i aktivnosti koje ne pridonose vašem blagostanju. Morat ćete pronaći rezerve motivacije da biste obavljali poslove koji vas ne zanimaju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Bella Hadid u horoskopu je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpioni će nastojati ispuniti prazninu pojačanom komunikacijom s ljudima koji njuškaju po tuđim životima. Molit ćete ih da vam ispričaju najsočnije tračeve o zajedničkim poznanicima. Posljedice vaših postupaka bit će dalekosežne. Da biste ograničili štetu i osigurali si stabilnu budućnost, morate povući promišljene poteze. Poboljšajte znanje stranih jezika.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Princ Charles je horoskopski Škorpion, rođen je 14. studenoga 1948. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL / POOL

Nova simpatija Strijelcima će se u prvi mah učiniti savršenom, ali pazite da se umjesto u stvarnu osobu ne zaljubite u lik koji postoji samo u vašoj mašti. Uspijete li šokirati sugovornike, bit ćete oduševljeni svojim humorom, ali oni možda neće. Vaš profesionalni ugled imat će veću važnost nego inače. Da biste ga sačuvali, budite taktičniji i susretljiviji.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Brad Pitt je horoskopski Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Lifestyle pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarci, vi i vaši bližnji čvrsto ćete vjerovati da ste u pravu. Bit ćete uporniji i stoga favorit da u raspravama izađete kao pobjednik, no ta će pobjeda imati gorak okus. Iako nerado trpite neslaganje, dopustite sugovornicima da iznesu svoje mišljenje. Situacija iziskuje snalažljivost i poduzetnost. Prisjetite se starih znanaca i porazgovarajte o mogućim poslovima.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iz vodenjačke ljubavne kuhinje širit će se zamamni mirisi. Dugogodišnji partneri začinit će svoje veze, a slobodnjaci će iskušavati predjelo. Bit ćete vješti u uspostavljanju profesionalnih kontakata. Lako ćete prenositi svoj polet na druge. Nađete li se u neprilikama, bližnji će vam rado priskočiti u pomoć.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nesuglasice Riba s voljenom osobom tražit će puno strpljenja. U nastavku mjeseca dobri su izgledi za preporod odnosa. Budete li se htjeli nekome požaliti, nećete morati dugo tražiti. Prijatelji su mirna luka u kojoj ćete uvijek moći naći utočište. Posvetite se pitanjima na koje možete utjecati i pustite ostalo da ide svojim tijekom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.