OTVOREN

Prvi hrvatski online butik dizajnerskih krpica

08.03.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Ljubitelji mode odsad markirane krpice mogu kupovati po povoljnim cijenama putem weba u prvom online dućanu dizajnerske odjeće u Hrvatskoj - Ormar.hr

Ormar.hr je po mnogočemu jedinstveni online dućan preko kojeg možete kupiti nove ili gotovo nove dizajnerske komade odjeće, obuće ili nakita, ali i rasteretiti svoj ormar prodajom vlastitih predmeta.

Artikli su precizno fotografirani, izmjereni i jasno predstavljeni, uglavnom nenošeni, a budući da se radi o svjetskim brendovima, time i visoko kvalitetni.

Imajući na umu trenutnu situaciju, a inspiraciju pronalazeći u već postojećem uspješnom konceptu koji funkcionira u svijetu, osmišljen je i rođen Ormar.hr.

U svim suvremenim zemljama u današnje vrijeme promovira se ekonomska i ekološka osviještenost, pa dućani ovakvog tipa imaju veliku popularnost. Razlog tome je jednostavnost i brzina kupovine iz udobnosti vlastitog doma.

Volite marke, ali ne i njihove originalne cijene?

Ormar.hr vam nudi idealno rješenje za laku i dostupnu kupovinu vrlo cijenjene i visoko kvalitetne dizajnerske robe po fantastičnim cijenama.

Posjetite Ormar.hr, uvjerite se u lakoću kupovine modnih poslastica, ostanite i dalje osoba s najistančanijim ukusom u društvu te sretno prošećite svoj visoki modni detalj.