Advance Techinques

Prva linija profesionalnih boja za kosu iz Avona

27.08.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Kozmetička kuća Avon predstavila je svoju prvu liniju profesionalnih boja za kosu u okviru kolekcije za njegu i oblikovanje kose Advance Techinques. Za ove inovativne sustave za bojenje kose karakteristično je nanošenje u tri jednostavna koraka koji pomlađuju, boje i njeguju kosu, dok je za njihovu postojanost zaslužna tehnologija Lock-in

Profesionalne boje za kosu Advance Techniques sadrže sve potrebno kako bi se stanje oštećene kose popravilo prije bojenja trajnim programom te da bi se osigurala postojanost boje. Naime, nanošenjem posebnog tretmana polimeri oko kose formiraju zaštitni sloj koji osigurava ravnomjerno raspoređivanje boje, a hidratantni sastojci istovremeno njeguju vlasište.

Potom se nanosi krema u boji pomiješana s losionom za razvijanje boje s UV filtrom i kristaliziranim mikropigmentima i smanjenom količinom amonijaka. Kremasta formula omogućava mikropigmentima prodiranje dublje u tkivo kose te pruža jednoliku boju cijelom dužinom i u potpunosti prekriva sijede vlasi. Nakon bojenja nanosi se tretman sa shea maslacem i tehnologijom Lock-in koji vlaži kosu i čini njeno raščešljavanje lakšim.

Riječ je zapravo o kombinaciji sastojaka koji tvore poseban vodootporan sloj, time osiguravaju dugotrajnost i postojanost boje, štiteći ju od ispiranja. Tako primjenom Avonove profesionalne boje za kosu Advance Techniques kosa postaje blistava i sjajna te meka i svilenkasta, a boja je postojana.

Cijena u rujnu 42 kn; 2 boje za 57 kn