NOVA KRPICA IZ H&M-A

Prva je nosila haljinu koju će svi željeti imati

06.10.2016 u 15:56

  • +4

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je na pariškom Tjednu mode i Valentinovoj reviji oduševila kombinacijom košulje i prozirne crvene čipkaste suknje, Jessica Alba nastavila je privlačiti pažnju, ovaj puta u H&M-ovoj haljini

Jessica Alba poznata je po besprijekornu stilu odijevanja i uspješnu spajanju naizgled nespojivih krpica. Ovaj se put Parizom prošetala u šarenoj svilenoj haljini iz ekskluzivne kolekcije Kenzo x H&M koju će sigurno poželjeti mnoge trendseterice.

Od dolaska u modnu kuću Kenzo prije pet godina, Carol Lim i HumbertoLeon izgradili su modni svemir prepun drskih boja i živopisnih uzoraka, a i ova haljina dizajnirana za popularni švedski brend odražava njihovu prepoznatljivu viziju svijeta mode.


Haljina s crnom podlogom i upečatljivim šarenim printom bit će dostupna početkom idućeg mjeseca, a slavna je glumica već pokazala kako se lako može uklopiti u svakodnevni look

Outfit je složila s trendi crnim gležnjačama i ogrtačem uz statement torbicu brenda Valentino. Doda li malo finije štikle s ovako lijepom haljinom i crvenim ružem, spremna je za crveni tepih. Poznavajući njezin nepogrešiv osjećaj za modu, ova će haljina vjerojatno vrlo brzo postati predmet žudnje slavnih ljepotica.