sanja musić milanović

Prva dama u jednostavnoj modnoj kombinaciji postigla pravi 'wow' efekt

11.09.2023 u 16:42

Sanja Musić Milanović

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Bionic
Reading

Ponekad su najbolje modne kombinacije one za koje nam nije potrebno puno truda. Kako uklopiti jednostavne komade u sjajan outfit zna i naša prva dama koja je danas u Zagrebu zatvorila projekt 'Živjeti zdravo' te poslala još jednu u nizu poruka o važnosti zdravih navika

Pojavljivanja liječnice i epidemiologinje Sanje Musić Milanović uvijek su vrlo zanimljiva. Osim što izlaže vrlo zanimljive činjenice o zdravlju te potiče na razmišljanje o zdravim navikama koje bismo trebali usvojiti, nerijetko servira i modne kombinacije koje inspiriraju.

Posljednje pojavljivanje također je jedno u nizu onih koje će vas inspirirati na ženstvene damske outfite. Na zagrebačkom je Velesajmu Sanja Musić Milanović pokazala da se i u jednostavnoj kombinaciji može izgledati vrlo elegantno.

Običnu crnu majicu poludugih rukava kakvu svi imamo u ormaru prva je dama kombinirala uz damsku suknju midi dužine. Osim kroja koji je svojim naborima dao elegantnu notu cijelom stajlingu, nježna nijansa ružičaste boje također je doprinijela damskom 'štihu'.

Projekt 'Živjeti zdravo' u kojem je prva dama posebno angažirana već dvaput je nagrađen, a novi je krug posebno orijentiran na promoviranje zdravog života u krugu osoba s poteškoćama ili invaliditetom te u domovima za nezbrinutu djecu i starije.