BRIGITTE MACRON

Prva dama Francuske nastavlja svoj besprijekorni modni niz u crnom od glave do pete

12.12.2021 u 13:18

Bionic
Reading

Modna klasičarka Brigitte Macron uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih prvih dama, a njezin je stil profinjen i damski no uvijek s daškom francuske elegancije i ponekim mladenačkim twistom

Brigitte Macron koju je prije nekoliko godina Vanity Fair svrstao među na svoju top ljestvicu najbolje odjevenih na svijetu, u svakoj prigodi oduševljava svojim odličnim modnim izborima.

Njezin stil možemo opisati kao sofisticiran, zreo, elegantan i istovremeno odvažan, a svoju garderobu bazira gotovo uvijek na istim modnim komadima kojima je vjerna godinama.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: ISA HARSIN / Sipa Press / Profimedia

Ova ljubiteljica tamnih tonova i neutralnih boja redovito bira krojeve koji prate liniju tijela i laskaju njezinoj sitnoj figuri, a iako modni kritičari nisu bili blagonakloni njezinoj ljubavi prema uskim trapericama, kožnim hlačama ili mini haljinama, elegantna supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona od kojeg je starija 24 godine nije se nikad na to obazirala.

  • +43
Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

I prilikom posjete školi Jules Ferry u Ormesson-sur-Marneu u društvu Jean-Michel Blanquer, francuskog ministra obrazovanja, omladine i sporta, Brigitte Macron se odlučila za svoju najdražu boju crnu.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: JEANNE ACCORSINI / Sipa Press / Profimedia

Upečatljiv kaput s dvorednim kopčanjem upotpunila je topom, hlačama klasičnog kroja i gležnjačama na petu, a kako uvijek vodi brigu o detaljima, modno osvještena prva dama upotpunila je all black kombinaciju s odgovarajućom zaštitnom maskom.

Pomno stilizirana frizura i dramatično našminkane oči zaokružile su ovaj look francuske prve dame.