SavršenE za proljeće

Prva dama Amerike nije odoljela svom omiljenom modelu sandala koji najradije nosi tijekom toplijih mjeseci

19.04.2022 u 19:53

Bionic
Reading

Tradicionalna potraga za jajima na travnjaku ispred Bijele kuće kao i svakoga Uskrsa, bila je u znaku dječjeg smijeha i veselja

Riječ je o dobro poznatoj tradiciji koju je predsjednički par upriličio za djecu i njihove roditelje, a to je i ujedno i prvo uskrsno kotrljanje jaja nakon dvije godine pandemije.

'Kao vaša prva dama i kao edukatorica, uvijek sam iznova uvidjela kako se učenje ne događa samo u učionici. Svaki dan postoji toliko zabavnih prilika za učenje oko nas. A to je se odnosi i na Bijelu kuću. Generacijama su predsjednici i prve dame i djeca poput vas zajedno slavili uskršnje kotrljanje jaja, utrkivali se, izrađivali rukotvorine, čitali knjige i, naravno, upoznali uskršnjeg zeku. Obrazovanje nikad ne prestaje', rekla je tom prigodom dr. Jill Biden koja je za tu prigodu odabrala proljetnu kombinaciju u vedrim tonovima.

  • +6
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upečatljiv ljubičasti kaput iskombinirala je s ženstvenom cvjetnom haljinom i svojim omiljenim proljetno-ljetnim sandalama, espadrilama na punu petu u bež boji.

Baš poput mnogih zaljubljenica u modu, i dr. Jill Biden je slaba na obuću, a njezin je izbor elegantan i chic.

Često nosi svestrane stilettice u nude ili tamnim tonovima s potpisom renomiranih modnih kuća kao što su Dior, Valentino, Stuart Weitzman, Jimmy Choo i Manolo Blahnik no velika je ljubiteljica i ženstvenih espadrila na punu petu Loeffler Randall koje rado kombinira tijekom proljeća i ljeta.

Mladenačka frizura i ružičaste rukavice dobro su se uklopili u ovo razigrano izdanje američke prve dame.

Inače, na ovogodišnjem događaju, nazvanom EGGucation Roll 2022. iskorišteno je oko 50 tisuća tvrdo kuhanih jaja, a ovo je jedan od rijetkih velikih javnih događanja koji je predsjednik Joe Biden mogao organizirati zbog globalne pandemije otkad je preuzeo vlast prošle godine.

Kotrljanje jaja u SAD-u se od 1878. godine održava ispred Bijele kuće u Washingtonu na svaki Uskrsni ponedjeljak.