JENNA DEWAN

Lijepa glumica uskočila u oskudni bikini i pokazala tijelo iz snova

25.07.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Glumica Jenna Dewan svoju vitku liniju duguje kombinaciji pravilne prehrane i tjelovježbe pa ne čudi da ima jedno od najboljih tijela u showbusinessu

Svoju besprijekornu liniju Jenna može zahvaliti višegodišnjem profesionalnom bavljenju plesom prije ulaska u glumačke vode.

Atraktivna crnka spremno je dočekala sezonu bikinija, a kako se može pohvaliti linijom iz snova, sjajno joj pristaju i odvažniji modeli kupaćih kostima. U jednom takvom se prošetala plažom ostavivši sve bez daha. Sjajan look za plažu začinila je velikim šeširom i naočalama kako bi se zaštitila od jakog sunca.

  • +9
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amerikanka svaki slobodan trenutak provodi s kćerkicom Everly, a cure su uživale u morskim radostima zabavljajući se u pijesku i loptom.

Jenna je bila u braku s glumcem Channingom Tatumom, a njihov je razvod nakon devet godina braka šokirao njihove obožavatelje jer su slovili kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

  • +6
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par je ostao u prijateljskim odnosima pa ih se često može vidjeti u druženju.

Jenna i Channing upoznali su se na setu hit filma 'Step Up' 2006. godine, a ubrzo su započeli i vezu koju su ozakonili 2009. godine. Da nešto ne štima u njihovom braku, dalo se naslutiti na partyju Vanity Faira, nakon dodjele Oscara, kada se Jenna Dewan pojavila sama, opravdavajući svog supruga da je zauzet čuvanjem njihove uskoro petogodišnje kćerkice.