FASHION GURU

Mora da je Jeleni Perčin bio stvarno loš dan s frizurom kad je nabila ovu šubaru na glavu

  • 17.12.2023 u 14:30

  • Bionic
    Reading

    Ne baš hladno subotnje prijepodne Jelena Perčin iskoristila je za šetnju središtem grada - i to u krznenom kaputiću i šubari

    Došla je zima, a njom su se iz ormara izbacile sve bunde i bundice koje su bile zamotane tijekom godine u futrole s lavandom. Makar smo si kolege iz showa 'Zvijezde pjevaju' moram se osvrnuti i ove zime na krznena pomagala moje drage Jelene, da se ne bi prekinula zimska tradicija.

    Budući da su ovi dani puno topliji Perčinka se odlučila za krznjenjak u kratkoj verziji, ali ima ona i dugi, bez brige... No lako za bundicu ovaj put, mene je više zanimala šubara, makar sam i s njom već upoznat.

    Najbolje je što je vani baš toplo za ovo vrijeme godine pa ta šubara zaista nije potrebna, mora da joj je bio stvarno loš dan s frizurom, obaveze je pojele, vozila malu na jahanje, pripremala pašticadu i još društvene obaveze…

    Ma potpuno je shvaćam, ali kako je Jelena zaista lijepa žena i uz to i kolegica oprostit ću joj ovaj put, ali čim je vidim reći ću joj da ode na zurku, a šubaru ugura negdje na dno ormara ili donira.

    • +28
    Poznati na subotnjoj špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.