NENSI DOJAKA

Prozirnim haljinama mlade albanske dizajnerice nisu odoljele ni Hailey Bieber i Zendaya

17.11.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon mlade glumice Zendaye, u haljini nagrađivane albanske dizajnerice Nensi Dojaka osvanula je i mlada supruga Justina Biebera

Hailey Biber je na Instragramu objavila niz fotografija od proteklog vikenda, uz 'natpis 'volim vjenčanja'.

Spomenuta vjenčanja odnose se ono Lauren Perez na plaži i ceremoniju Simona Hucka i Phila Riportella na Bel Airu, na koja je oba Hailey prisustvovala.

Na prvoj i posljednjoj fotografiji Haley pozira u šljokičastoj smeđoj haljini Magde Butrym, u kojoj je proslavila vjenčanje influencerice i modne blogerice Lauren Perez u Miamiju.

Između te dvije fotografije naguralo se svega, a najzanimljivija je pretposljednja fotografija na kojoj Haley pozira u prozirnoj mini haljini iz kolekcije jesen/zima 2021. godine jednog od modnih brendova oko kojeg se u zadnje vrijeme diglo dosta žamora.

Gotovo identičnu haljinu Nensi Dojake nedavno je nosila i glumica Zendaya na after-partyju londonske promocije filma 'Dune'.

  • +4
Zendaya u haljini Nensi Dojaka Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna industrija već naveliko bruji o najnovijoj kolekciji albanske dizajnerice sa sjedištem u Londonu, a potpora dvije najpouzdanije holivudske stilske zvijezde bit će joj dodatni vjetar u leđa.

Kao i nedavna nagrada LVMH-a za 2021. godinu, vrijedna oko dva milijuna kuna.