POTPUNO PRIRODNI

Provjerite zašto John Masters Organics šamponi imaju kultni status

17.10.2013 u 13:31

Bionic
Reading

Proizvodi John Masters Organics ne sadrže natrijev lauril-sulfat, parabene, GMO-spojeve, umjetne boje, mirise, punila, DEA, MEA, TEA i petrokemikalije koje su ionako kreirane samo kako bi nadomjestile prirodne, ali i skuplje sastojke, pa ne čudi što je slogan ovog brenda: John Masters Organics - moja jedina ovisnost! Izvanrednu kvalitetu proizvoda John Masters Organics prepoznale su mnoge slavne osobe: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Susan Sarandon, Anne Heche, Melanie Griffith, Nelly Furtado, Zooey Deschanel, Thandie Newton, Jake Gyllenhaal i mnogi drugi...

John Masters Organics šamponi za kosu na bazi aloe vere štite s preko 100 certificirano prirodnih sastojaka.

John Masters Organics prestižna je organic linija za njegu kose kože i tijela. Svoj kultni status potvrđuje iz godine u godinu brojnim nagradama od čega je posljednje ona Health Magazina za 2013. godinu. Nalazi se na svakoj TOP listi proizvoda od Voguea do britanskog GQ magazina. Cijeli brand poznat je po svom prijateljskom odnosu s prirodom te se nalazi na Bijeloj listi prijatelja životinja.

Linija nosi ime svog stvoritelja Johna Mastersa, frizera brojnih poznatih koji je otvorio jedini organic&toxin free salon za kosu u New Yorku.

Linija je poznata po iznimnim rezultatima njege kose, prirodni welness za kosu, prirodni revitalift lica, njega kože lica, kućni tretmani (sve za kosu, kožu i tijelo), prirodne maske, opadanje kose i problemi s vlasištem, njega kose, njega kompletnog tijela.

Šampon i regenerator od cinka i kadulje

236 ml/ 198,00 kn
Kao potpuno prirodni regulatori vlasišta, cink i kadulja pomažu u otklanjanju svrbeža i prhuti koji su često posljedica loših proizvoda ili hladnog vremena. Amino kiseline izvedene iz pšenice i 12 certificirano organskih ekstrakata i ulja, kosu čine sjajnom i podatnom. Šampon ne sadrži SLS i pogodan je za obojenu kosu.

Šampon za kosu od noćurka

236 ml/ 172,00 kn
Ulje noćurka, zajedno sa 7 proteina i amino-kiselina, 10 certificirano organskih ekstrakata bilja i 11 certificirano organskih biljnih ulja, prekrasna su kombinacija koja hrani, hidratizira i njeguje suhu i oštećenu kosu istovremeno je ostavljajući zdravom i sjajnom. Šampon ne sadrži SLS i pH je neutralan, te dovoljno nježan za obojenu kosu.

Šampon za normalnu kosu od lavande i ružmarina
236 ml/ 172,00 kn
Ekstrakti lavande i ružmarina u kombinaciji s 13 drugih certificirano organskih sastojaka uključujući proteine soje i amino-kiseline derivirane iz pšenice, kosu će učiniti zdravom, sjajnom i podatnom. Šampon ne sadrži SLS i pH je neutralan, te dovoljno nježan za obojenu kosu.

JMO proizvodi nalaze se u ponudi Bio&Bio trgovina, Garden Trgovina, Lavanda Mia, BIO svijet Zadar, biljnim ljekarnama te na webshopu www.bbnaturavera.hr