prirodno i lijepo

Provjeri zabavljaju li se plavuše zaista bolje uz Phyto

17.02.2022 u 12:00

Bionic
Reading

Nije lako naći prirodnu trajnu boju za kose za bojanje kose kod kuće. Ne znate točno što želite, ali znate što ne želite: boje koje ne prekrivaju sijedu kosu, ispiru se nakon 2 tjedna ili još gore, koje iritiraju i oštećuju vlasište i kosu. Uvjeravamo vas: nikada se više nećete morati suočiti s takvim neugodnim situacijama.

PHYTOCOLOR linija nudi sve što trebate od prirodne boje za kosu!

Što je sve prirodno u PHYTO prirodnim trajnim bojama za kosu?

Kao i svaki PHYTO proizvod za njegu kose, prirodni sastojci su pokretač PHYTOCOLOR trajne boje za kosu. Pigmenti boja potječu od 5 biljaka boja poznatih po svojstvima bojenja. Ovisno o boji, u sastojcima može biti i do 74% biljnih pigmenata!

Obična krkavina daje crvenkasti pigment koji se koristi u zlatno-plavim do cimet-smeđim nijansama, broć čije korijenje sadrži jake crvene pigmente poznate kao "rubin crvene", djevojačko oko se koristi za poprimanje bakrene boje i crvenkastog odsjaja. velika žutilovka se koristi u zlatno-plavim nijansama, a pigmenti Campeche drva se ekstrahiraju iz debla i većih grana i koriste se za dobivanje tamnih nijansi boja.

Činjenica da se u ovim bojama koriste isključivo prirodni pigmenti koji se mogu pronaći u prirodi je razlog zašto kod PHYTOCOLOR-a nikada nećete pronaći neonske boje: ove boje ne postoje kao biljni pigmenti!

Formula je obogaćena ekstraktom kore žižule( kineske datulje) i Epaline™ ulja koji umiruju vlasište i hidratiziraju kosu te djeluju protiv iritacija i svrbeža vlasišta nakon bojenja. Sadrži i dragocjena monoi i jojoba ulja koja intenzivno i dubinski hrane i regeneriraju vlakna te osiguravaju kosi visoki sjaj i podatnost.

PHYTOCOLOR prirodne boje za kosu također ne sadrže štetne i kemijske sastojke koje se nalaze u drugim bojama. Unutar proizvoda za njegu PHYTOCOLOR nećete pronaći PPD, resorcinol ili amonijak! To je ono što omogućuje da se vaša kosa tretira onako kako zaslužuje: s poštovanjem.

Što se tiče boja, imate pregršt boja i nijansi na izbor! Prije svega, PHYTO ima 8 osnovnih boja, od crne do platinaste. Zatim možete birati između 4 smeđe boje, od smeđe boje lješnjaka do dubokog i intenzivnog cappuccina.

Ako želite provjeriti zabavljaju li se plavuše zaista bolje, možete birati između 4 nijanse plave - od svijetlo kestenaste do platinaste. Na https://www.delmerion.hr/shop/boje-za-kosu možete naći 3 najpopularnije nijanse prirodne plave boje za kosu koje su snižene 30%!

Radi se o nijansama 9.3, 9.8 i 10 koje su idealne nijanse za plavu kosu s toplim i hladnim podtonovima, a koje će tvojoj kosi pružiti 100% pokrivenosti, dugotrajnu boju i sjaj te ju nahraniti.

Saznaj zabavljaju li se plavuše bolje uz PHYTO prirodne boje za kosu!