proljetni stajlinzi

Provjereno dobre kombinacije: Evo kako nositi neodoljiv spoj suknji i tenisica

24.03.2024 u 23:25

Bionic
Reading

Ima nešto posebno očaravajuće u spoju suknji i tenisica, zbog čega ova kombinacija elegantnog i sportskog stila ne prestaje dominirati u street style outfitima. Tako će biti i ovoga proljeća, a ako vam treba ponešto inspiracije u stiliziranju dobitne modne kombinacije, donosimo neke od najefektnijih izdanja trendseterica

Na nedavno održanim tjednima mode u svjetskim prijestolnicama imali smo prilike vidjeti niz dojmljivih kombinacija ulične mode u kojima je spoj ova dva vječna komada još jednom pokazao svoju vrijednost.

Od lepršavih suknji s glomaznim tenisicama, preko nježnih plisiranih krojeva uparenih s elegantnim modelima, do spoja traper suknji s kultnim starkama; zaljubljenice u modu dale su nekoliko sjajnih prijedloga stajlinga vrijednih kopiranja.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Lepršave suknje i bijele tenisice

Bijeli komad uvijek nas asociraju na čistu eleganciju i luksuzni minimalizam pa je tako i s bijelim suknjama - dovoljne su da baš svaka kombinaciju djeluje iznimno otmjeno.

Ako ovaj komad želite nositi u spoju s tenisicama bez žrtvovanja elegancije, birajte bijele modele jer ne samo da će činiti sjajan vizualan spoj, već će i garantirati look u skladu s posljednjim trendovima.

Crne suknje i svijetloplave tenisice

Nakon što je Adidas u prodaju pustio velik broj retro modela u svijetloplavim nijansama, postalo je jasno da je riječ o jednom od trendova koji će dominirati ovog proljeća. Modeli kao što su Gazelle, Campus ili SL 72R oživljeni su u ovoj nježnoj pastelnoj nijansi, a na tjednima mode imali smo prilike vidjeti koliko dobro izgledaju usklađeni sa suknjama neutralnih boja - posebno crnima.

Suknje nježnog cvjetnog uzorka i glomazne tenisice

Tzv. tatine tenisice i razni modeli zadebljanog potplata nosit će se i narednih mjeseci, a njihova masivnost lijepo dolazi do izražaja u kontrastu sa suknjama ženstvenog uzorka i lepršavog kroja.

Ovog proljeća ovakve suknje neće vam biti ni najmanji problem pronaći jer je stil coquette iz dana u dan sve popularniji. S obzirom na to da se on oslanja na zavodljivost, senzualnost i izvornu ženstvenost, očekujte pregršt modela suknji s volanima, cvjetićima, mašnama i krojevima koji slave žensko tijelo.

Životinjski print i starke

Za sve one koji se klone životinjskog printa, jer im se čini prikladniji za zreliju dob, trendseterice su pronašle način da ih se posve razuvjeri u tome. Naime, ako želite nositi suknje s dizajnom leopardovih točkica ili prugica tigra i zebre, sve što trebate napraviti jest osvježiti stajling starkama Conversea, pravim simbolom mladosti i ležerne mode.

Chic suknje na pruge i tenisice pastelnih boja

Malo koji dizajn podsjeća nas na chic Francuskinje od komada na horizontalne pruge. Osim uvijek popularnih pulovera i majica kratkih rukava u ovom stilu, okušajte se u nošenju haljina i midi suknji s prugicama jer izgledaju besprijekorno elegantno i kao stvorene za nošenje cijelog dana, bilo da ste u uredu, bilo da planirate opuštenu šetnju gradom.

Ovaj bezvremenski komad nadopunite trendovskim tenisicama u žutoj, svijetloplavoj ili baby roza boji i uživajte u kombinaciji koja je neodoljiv spoj ležernosti i vječne elegancije.

Plisirane suknje i retro tenisice

Za kraj nam stiže neodoljiv retro spoj. Naime sve više trendseterica prigrlilo je povratak vintage plisiranih suknji te ih vješto spajaju s reinterpretacijama tenisica iz 80-ih i 90-ih godina.

Plisirane suknje oličenje su ženstvenosti i romantičnog stila, a ističu se one u nježnim nijansama roza i žute boje, kao i sve popularniji srebrni i bakreni modeli. Koji god izabrali, provjereno će dobro izgledati usklađene s nekima od najpopularnijih retro tenisica, posebno onih u bijeloj ili crnoj boji.