VIKEND LJUBAVI

Provedite romantično Valentinovo u hotelu Club Funimation Borik!

01.02.2013 u 15:45

Bionic
Reading

Uživanje u masažama, večera uz svijeće, romantična soba s ružinim laticama na krevetu, pogled na more, kraljevski tretmani - ovog Valentinova rasplamsajte ljubav u Falkensteiner hotelu Club Funimation Borik

Bliži se najromantičniji dan u godini. Još ne znate gdje biste za Valentinovo? Htjeli biste romantičnu večeru, ali i masažu, kao i odmor izvan grada? Za savršen dan ljubavi pobrinuo se Falkensteiner hotel Club Funimation Borik s romantičnom ponudom za zaljubljene.

U hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik provedite nezaboravan vikend ljubavi te ćete od prve sekunde doživjeti romansu. Uz latice ruža u luksuznoj sobi, čeka vas romantičan paket dobrodošlice. Nakon šampanjca i čokoladnog iznenađenja, u baru će vas dočekati ljubavni koktel. Kako bi dan bio uistinu poseban, uživajte u delicijama i poslasticama na romantičnoj večeri za dvoje.

U ponudu je uključen puni pansion, kao i neograničeno korištenje hotelskih sadržaja. U Aquapura Thalasso i Spa centru Borik brojne su mogućnosti za odmaranje i uživanje. Uz sat vremena privatnog SPA tretmana s pogledom na more, možete uživati i u bazenima, saunama te wellnessu

Kako bi vaš odmor prošao bez ikakvog stresa, na dan odlaska možete produljiti boravak do 18 sati. Cijena ponude u razdoblju od 8. do 17. veljače za dvije osobe iznosi 266 eura.

Svoju ljubav možete iznenaditi i kraljevskim tretmanom uz odmor za dušu i tijelo na mediteranski način. Nakon opuštanja u masaži, tretmana lica i tijela te u ljubavnom napitku uživajte u večeri uz svijeće. Uz puni pansion i neograničeno korištenje sadržaja, Club Funimation Borik ima i specijalnu ponudu. Za boravke od ponedjeljka do četvrtka dobit ćete dodatnu noć gratis. Na dan odlaska možete uživati u hotelu sve do 17 sati, kada će vas čekati i poklon iznenađenja. I u ovoj ponudi možete neograničeno uživati u svim hotelskim sadržajima. Cijena paketa za puni pansion iznosi 155 eura po osobi.