ponovno u zatvorenim cipelama

Pronašli smo udobnu jesensku obuću za svaku priliku i svako doba dana

12.09.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Jesen nam je pokucala na vrata. Nakon sandala i bosih nogu, nekako je najteže ponovno ući u cipele. Kolekcija jesen zima u Mephistu daje odgovor na sve naše izazove.

Savršen spoj mode i udobnosti, prirodne kože i boje, kao i jedinstvene Mephisto tehnologije za udoban hod daju odgovor za svaku prigodu i svaki vaš trenutak u danu. Jesen u Mephistu razigrana je i puna noviteta, uz prepoznatljivi potpis koji jamči udobnost i pomaže očuvati zdravlje vaših stopala, kralježnice i cijelog organizma.

Izdvajamo nekoliko modela koji će obilježiti kolekciju jesen zima i osigurati vam udobonost u svakom trenutku.

Loly - udobne cipele za dugo hodanje

Zamjenjivi ulošci za cipele u kombinaciji sa zatvaračem za lakše obuvanje čine vas spremnima za jesenske obaveze u svakom trenutku. Kožna podstva grije vaša stopala i u hladnijim danima, a prepoznatljivi Mephisto znak originalan je dodatak vašim ležernim kombinacijama u svako doba dana i večeri. Za hod bez napora, tu je tehnologija mekog zraka koja pomaže smanjiti udarce tijekom hodanja na minimum.

Karin - stil i zdravlje, ruku pod ruku

Što god obukli, ove tenisice savršeno će se uklopiti. Nepogrešiva kombinacija boja, stilski detalji poput sjajnih dodataka s bočnih strana istaknut će vaš jedinstveni stil u svako doba dana i večeri. Razigrane, a posebne, dostupne su i u međuveličinama kako bi se u potpunosti prilagodile svakom stopalu.

Iasmina - isprepletena koža i metalik detalji za upečatljivu jesen

Ove tenisice dostupne su u plavoj i brandy smeđoj koži. Zanimljivim zatvaračima i metalik detaljima zaokružuju stilsku igru glatke i isprepletene najfinije kože. Zamjenjivi uložak i amortizator udaraca u potplatu čine vaš hod laganim i nakon dugih i napornijih jesenskih dana ispunjenih obavezama.

Kurtis - svevremenske muške mokasine

Ako tražite udobne cipele za posao koje traju godinama - našli ste ih. Meka, najfinija koža, dvostruki elastični umetci koji olakšavaju obuvanje uz jedinstvenu Mephisto kvalitetu olakšavaju duge dane u uredu i na nezaboravnim proslavama. Amortizatori udaraca koji smanjuju opterećenje vaših stopala i kralježnice i tehnologija mekog zraka omogućuju vam #hodpooblacima.

Berto - zanimljiva kombinacija boja za muškarce sa stavom

Ako se želite istaknuti u masi, biti posebni, a opet imati cipele koje su tu za vas u svakoj kombinaciji boja i prigoda, ove gležnjače odličan su odabir. Ultra lagane s mekanim potplatom i zanimljivom kombinacijom plavog, smeđeg i crnog đona, obogatit će vaš istančan stil. Crna prirodna koža lako se održava, a tehnologija mekog zraka daje vam osjećaj svježine tijekom cijelog dana.

Gilford - najudobnije muške gradske tenisice

Jednostavne, a tako posebne, ove trendi tenisice savršene su za povratak u gradski ritam. Kombinacija glatke i antilop kože, s decentnom, a opet posebnom kombinacijom boja, čine ih savršenim suputnicima za posebne trenutke opuštanja. Obujete li ih za ured, tehnologija mekog zraka i amortizatori udaraca, pomoći će vam da se osjećate udobno i lagano i za dugih radnih dana.

Zašto su Mephisto cipele najbolje cipele na svijetu?

Dok se druge cipele za hodanje često izrađuju od sintetike i u proizvodnom procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, ova francuska obuća zadržala je značajke prirodnog proizvoda jer koristii prirodne boje, kože i gazište od prirodne gume. Savršeno pristajanje uz poznatu TEHNOLOGIJU SOFT-AIR, odnosno, mekog zraka, ekskluzivnu inovaciju tvrtke MEPHISTO jamče doživljaj mekoće i udobnosti hodanja. Čak i nakon dugog dana osjećate se odlično i imate puno energije u svojim MEPHISTO cipelama.

Pogledajte sve naše nove modele na shoes.hr

Zagreb - Mephisto-shop, Masayrkova 11

Zagreb - Q SHOES - Quality Concept Store- Ilica 47

Split - Mephisto-shop, Dobrić 3

Rijeka -Prodavaonica Mephisto-JBMartin, Ante Starčevića 3b

Dubrovnik - Prodavaonica Mirta, Atlant Centar