ART LABEL

Pronađi svoj put uz Beck'sova limitirana izdanja

14.08.2013 u 08:00

Bionic
Reading

U sklopu globalnog projekta Art Label, prvi put u Hrvatskoj lansirana Beck'sova limitirana izdanja Massarotto, Lollobrigida, Mrle – Hartera i Zigman - Svi beck'soljupci imaju priliku osmisliti vlastitu etiketu i pridružiti se originalnim rješenjima poznatih hrvatskih umjetnika

Kako bi se brojni ljubitelji Beck'sa, kultnog njemačkog piva, potaknuli u pronalaženju puta do svog jedinstvenog dizajna, u sklopu globalnog projekta Beck's Art Labels lansirano je limitirano izdanje Beck'sa, nastalo u suradnji s poznatim hrvatskim umjetnicima Maurom Massarottom, Idom Prester, Damirom Martinovićem Mrletom i Jurjem Zigmanom. Tim povodom pokrenuta je Facebook nagradna igra 'Dizajniraj svoju etiketu' od 12. kolovoza do 23. rujna kako bi se svi beck'soljupci mogli inspirirati limitiranim Beck'sovim izdanjima i iskušati se u osmišljavanju vlastitih etiketa. Zahvaljujući ovom globalnom projektu s hrvatskim 'štihom', svi ljubitelji Beck'sa od kolovoza ove godine moći će uživati u posebnim izdanjima Massarotto, Lollobrigida, Mrle – Hartera i Zigman.

Posebno osmišljenom Facebook aplikacijom 'Dizajniraj svoju etiketu', koja se može iskusiti na linku, Beck's svojim mnogobrojnim fanovima omogućuje osmišljavanje vlastite etikete koja će biti vidljiva na samoj boci putem Android aplikacije 'Beck's ključ'. Tom aplikacijom svim korisnicima omogućava se 'oživljavanje' etiketa domaćih umjetnika u 4D formatu koja se može iskusiti u istom formatu i putem citylight plakata. Osim što svi Facebook fanovi Beck's piva imaju priliku doživjeti svojih „pet minuta“ pogledom na vlastitu etiketu i uživati u 'iskakanju' etiketa hrvatskih kreativaca, također mogu osvojiti majice Beck's Art Label, a desetero najboljih nagradit će se Limited edition torbom designed by Sudar.

Projekt Art label premijerno je predstavljen u Hrvatskoj početkom ove godine s četiri limitirana izdanja renomiranih svjetskih umjetnika M.I.A., Seeed, Bert Rodriguez i Freegums. Do danas u ovom globalnom projektu sudjelovali su Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yoko Ono, Andy Warhol i mnogi drugi priznati umjetnici. Projekt Art Label na svjetskoj razini postoji još od 1987. godine, kada je predstavljena prva umjetnička etiketa koju je dizajnirao kultni britanski dvojac Gilbert&George.

Tako će limitirana Beck'sova izdanja poznatih hrvatskih kreativaca, koja stoje uz bok rješenjima najistaknutijih svjetskih umjetnika, bez sumnje izmamiti osmijeh na lice i najzahtjevnijim estetima te iznova osvojiti brojne ljubitelje ovog broj jedan premium piva u Hrvatskoj. Duga tradicija proizvodnje ovog kultnog njemačkog piva u skladu sa strogim njemačkim zakonom o čistoći piva seže sve do 1873. godine. Beck's svojom prepoznatljivom gorčinom i ugodnim hmeljastim okusom uveseljava beck'soljupce u više od 120 zemalja u svijetu.

Limitirana Beck'sova izdanja dostupna su u dva pakiranja – u bocama od 0,33 i od 0,5 l.