BEAUTY PREPORUKA

Proizvod o kojem bruje beauty znalci: Smiruje crvenilo, briše mrlje i ujednačava ten

24.02.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Već neko vrijeme na popularnoj društvenoj mreži TikTok nailazimo na kozmetički proizvod za koji beauty znalci ne mogu pronaći dovoljno riječi hvale pa nismo mogli ne zapitati se - koja je njegova tajna?

Mnogi misle da TikTok koristi generacija Z i da se ondje ne može naići na ništa korisno, no to nije baš točno. Istina je da ima puno onih koji snimaju svoje plesne korake na popularne glazbene hitove, što ne ide nikome u korist, no ovu je društvenu mrežu iskoristilo i puno kreativnih ljudi koji zahvaljujući svojim savjetima itekako znaju biti od pomoći.

TikTok je posebno zainteresirao beauty blogere koji rado sa svojim pratiteljima dijele dobra i loša iskustva s određenim proizvodima, a jedan takav proizvod već neko vrijeme viđamo u video preporukama brojnih beauty znalaca. Riječ je o korejskom proizvodu Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting tretman koji zahvaljujući svojoj ljekovitoj formuli uravnotežuje kožu, prikrivajući mrlje i smanjujući crvenilo, čineći ten savršenom podlogom za tekući puder.

Cicapair Tiger Grass Correcting krema dolazi u dva pakiranja, od 15 i 50 mililitara i ovisno o tome košta oko 115 ili 330 kuna. Ne samo da čini kožu zdravom i blistavom, već sadrži sastojke koji njeguju kožu poput zaštitne tigrove trave (poznate i kao cica) i ekstrakta lišća maline koji smanjuje upale.

Beauty znalci tvrde kako ovaj popularni proizvod njeguje osjetljivu kožu i smiruje crvenilo i iritacije, a tajna je u zelenoj nijansi koja ujednačava tonus kože i uklanja crvenilo i mrlje, a najbolje od svega je to što nije riječ o dekorativnom, već o preparativnom proizvodu, zbog čega je idealan za sve one koji nisu ljubitelji šminke.

Postupak korištenja ove kreme vrlo je jednostavan. Nakon što završite s uobičajenom rutinom njege kože, na navlaženo lice vrhovima prstiju nanesite malu količinu ovog proizvoda. Upotrijebite li previše proizvoda ili se proizvod ne ugrije na prstima, moguće je da vam se neće dopasti rezultati. Zato je važno pričekati da se krema ugrije na jagodicama, a tek potom laganim pritiskom nanese na željene dijelove.

Ukoliko ga koriste kao podlogu za make up, uvelike će vam olakšati posao. Koža će izgledati kao da je vaš make up odradio profesionalac. A ako nemate naviku nositi tekući puder, ovaj proizvod bit će vas spas u trenucima kad želite da vaša koža izgleda svježe i njegovano.