SVI ŽUDE ZA NJIMA

10 najtraženijih: Ovo su najpopularniji beauty proizvodi na svijetu koje svaka žena želi imati

20.01.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Još uvijek ste u potrazi za najboljim kozmetičkim proizvodima koje ćete dodati u svoju kozmetičku torbicu? Web shop Lookfantastic je upravo olakšao cijeli postupak svojom listom najpopularnijih kozmetičkih proizvoda u 2020.

Na listi se našlo deset vrhunskih make-up proizvoda, uključujući savršeni nude ruž, dugotrajnu tekuću podlogu, najbolju maskaru za produžavanje trepavica i najbolji highlighter, ali i najprodavanije parfeme za nju i njega.

Za svoje mjesto na listi izborili su se Mac, Benefit, Anastasia Beverly Hills, Laura Mercier i brojni drugi high end brendovi, a mi vam otkrivamo o kojim proizvodima je riječ.

Mac ruž u nijansi Velvet Teddy

Macov Velvet Teddy uvijek se spominje na listama najpopularnijih nude ruževa, a u svojoj kozmetičkoj torbici zasigurno ga imaju i sve vodeće beauty blogerice i vizažistice. Stoga se nimalo nismo iznenadili kada je ovaj laskavi ruž proglašen najpopularnijim kozmetičkim proizvodom na svijetu.

S 266 tisuća pretraživanja godišnje na svjetskoj razini, nijansa Velvet Teddy najpoželjnija je u čak 46 zemalja, a toj je popularnosti doprinijela i Kylie Jenner kada je ovaj ruž istaknula kao svoj omiljeni. Macovi nude ruževi već su dugo najomiljeniji u svijetu. Osim nijanse Velvet Teddy, popularni su i Mehr i Twig koji su u protekloj godini zabilježili 145 tisuća pretraživanja. Koliko su nude ruževi popularni, govori i podatak da je čak 14 od 15 najtraženijih Mac ruževa u nude nijansi.

Benefit They're Real Lengthening maskara

Brend Benefit specijalizirao se za obrve i trepavice, pa nije ni čudo da je Benefitova maskara svrstana na drugo mjesto liste najpopularnijih beauty proizvoda. Formula They're Real Lengthening maskare podiže i produljuje i najkraće trepavice, bez da slijepi dlačice, pa oči izgledaju veće i zavodljive. Popularna je širom svijeta i najtraženija u 21 zemlji.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomada za obrve

Popularnost pomade za oči s potpisom brenda Anastasia Beverly Hills uistinu je porasla zahvaljujući društvenim mrežama i brojnim beauty blogericama koje je koriste kako bi potamnile i definirale obrve. Dipbrow pomada posebno je dizajnirana za preciznu primjenu odgovarajućom četkicom, a smjestila se na treće mjesto ove liste, dok je u svijetu broj 1 u čak 20 zemalja.

Laura Mercier transparentni setirajući puder

Transparenti puder u prahu Laure Mercier oduvijek je bio popularan zbog svoje sposobnosti da tekućoj podlozi podari besprijekoran izgled te make up očuva postojanim cijeli dan. Međutim, lansiranjem nove Honey nijanse 2020. godine, koju mogu koristiti i oni s tamnijim tonalitetom kože, ovaj je proizvod postao jedan od najpoželjnijih.

Mac olovka za usta u nijansi Cork

Prigušena zlatno-smeđa nijansa Cork s potpisom brenda Mac savršena je nude nijansa za sve one koji imaju tamniju boju kože. Vizualno će povećati usne i vašem make-upu dati dašak 90-ih.

Maybelline Hyper Precise All Day tuš u nijansi Matte Black

Stavljanje tuša za oči može biti vrlo stresan, no trik je u tome da pronađete tuš ili tekuću olovku s odličnom formulom i preciznim aplikatorom koji će postupak šminkanja uvelike olakšati. Maybellineov precizni tuš s razlogom se smjestio na šesto mjesto na listi najpopularnijih beauty proizvoda u 2020.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place tekući puder

Jedan od najugotrajnijih tekućih pudera s odličnim prekrivanjem zasigurno je Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place puder, dostupan u čak 54 nijanse. Kremasta formula otklanja crvenilo, skriva sive podočnjake i zaglađuje pore, a kožu ostavlja glatkom i besprijekornom. Riječ je o puderu za sve tipove kože pa je jasno zašto je ovaj proizvod toliko tražen među ženama.

Urban Decay Naked 3 paleta sjenila

Urban Decay ukinuo je originalnu paletu Naked još 2018. godine, no ni dvije godine kasnije nisu izgubile svoj sjaj. Naked 3 paleta nudi prekrasan izbor ružičastih nijansi i nekoliko tamnih boja za dodavanje definicije i sjenčanje. Osim što su boje vrlo postojane, nanošenje sjenila na oči uz pomoć četkice koju dobijete u setu toliko je jednostavno da ćete se bez problema našminkati čak i ako niste pretjerano vješti u tome.

Mac Mineralize Skinfinish highlighter

Macov pečeni highlighter koži pruža zdrav, osunčan sjaj o kojem maštaju sve žene. Dostupan je u pet nijansi, a najbolje je odabrati onu koja izgleda najprirodnije na vašoj koži.

Too Faced Lip Injection Extreme sjajilo za usne

Deseto mjesto na listi pripalo je sjajilu za usne Lip Injection s potpisom brenda Too Faced. Razlog zbog kojeg je ovo sjajilo izazvalo toliku pažnju javnosti je taj što pruža puniji izgled usana. Nakon nanošenja osjetit ćete blage trnce na usnicama koji mogu potrajati nekoliko minuta, a upravo su oni glavni 'krivac' za punoću usana.

Carolina Herrera Good Girl parfem

Lookfantastic je također istraživao najpopularnije ženske mirise širom svijeta, a upravo je Good Girl zauzela prvo mjesto Caroline Herrere. Dojmljiva kombinacija badema, jasmina, tuberoze i zrna tonke bila je omiljena u 42 zemlje, pa bi mogao biti vaš sljedeći mirisni potpis 2021. godine.

Tom Ford Black Orchid parfem

Drugi najpopularniji ženski miris širom svijeta bila je Crna orhideja Toma Forda, koja je univerzalno poznata po zavodljivoj mješavini crnog tartufa, šljive i pačulija. Posebno je popularan na Bliskom istoku, a bio je omiljen u 21 zemlji, uključujući Ujedinjene Arapske Emirate, Egipat i Saudijsku Arabiju.

Marc Jacobs Daisy toaletna voda

Najpopularniji ženski miris u Velikoj Britaniji s 486.000 godišnjih pretraživanja (i treći u svijetu) u 2020. godini je klasični svježi, cvjetni miris Marca Jacobsa, Daisy. Note jasmina, ljubičice, bobičastog voća i sandalovine odmah podižu raspoloženje, zbog čega je ovaj parfem ujedno i prekrasan poklon za najmilije.

Paco Rabanne 1 Million toaletna voda za muškarce

Konkurencija za najpopularniji muški miris ove je godine bila posebno jaka, ali kruna je pripala toaletnoj vodi Paco Rabanne's 1 Million. Bio je omiljen u 26 zemalja, po čemu se da zaključiti da muškarci trenutno favoriziraju odvažne i dekadentne drvene mirise.

Tom Ford Tobacco Vanille parfem

Ima nešto tako luksuzno u svakom mirisu Toma Forda, pa nas nije iznenadilo da je ova topla mješavina vanilije i duhana bila omiljen izbor mušakaraca u 22 zemlje. Svi mirisi Toma Forda mogu se smatrati uniseks, pa ne morate osjećati grižnu savjest ako svom muškarcu poželite ukrasti koju kap ovog parfema.

Jean Paul Gaultier Le Male toaletna voda za muškarce

U ovoj kultnoj isklesanoj bočici nalazi se muški miris koji je zauzeo treće mjesto. Jean Paul Gaultier Le Male toaletna voda za muškarce sadrži klasične muške note, uključujući aromatični cimet, lavandu i svježu metvicu, a najpopularnija je u 20 zemalja širom svijeta.

  • +11
Najpopularniji beauty proizvodi u 2020. godini Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije