UVIJEK ELEGANTNA

Profinjenost joj je drugo ime: Vojvotkinja Kate Middleton u zelenoj kreaciji i s frizurom kakvom je rijetko viđamo

04.05.2022 u 18:34

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea stigla je u poslijepodnevnim satima na dodjelu nagrada za britanski dizajn, kako bi predstavila kraljicu Elizabetu II, a za tu je prigodu odabrala zelenu haljinu omiljene kanadske dizajnerice Edeline Lee

U muzeju dizajna u Kensingtonu u Londonu večeras se održava svečana dodjela nagrada uspješnim britanskim dizajnerima čiji rad nadahnjuje i inspirira. Poznata dodjela nagrada kraljice Elizabete II, okupila je velik broj mladih umjetnika, a čast da im uruči nagrade dobila je vojvotkinja Kate Middleton.

Supruga princa Williama pojavila se u elegantnoj dnevnoj haljini do ispod koljena, smaragdnozelene boje koju potpisuje kanadska dizajnerica Edeline Lee, a čija je cijena oko 7000 kuna. Haljina ima simpatične mašne na rukavima te povez u struku s velikom zlatnom kopčom, što je istaknulo vrlo vitku liniju britanske vojvotkinje.

Svoj zeleni stajling Kate je ukomponirala već viđenim zelenim baršunastim cipelama i torbicom u odgovarajućoj nijansi brenda Emmy London.

Ovoga smo je puta imali priliku vidjeti ravno isfrizirane kose, što je rijetki slučaj budući da vojvotkinja preferira lokne ili niske punđe.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia