KAD SE ONA UZBUDI

Probudite u njoj nezasitnu tigricu

05.02.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Želite uživati s partnericom u vrhunskom seksu? Preduvjet za to je vruće uzbuđenje koje se kod žena ne postiže baš lako. Ipak, sve se može naučiti

Za razliku od muškaraca kod kojih do seksualnog uzbuđenja može doći u svega nekoliko trenutaka, ženama za to treba nešto više vremena. Muškarci koji znaju izazvati vrhunsko uzbuđenje kod žena iskusili su odlična seksualna druženja. Sa ženama samo treba znati, a ako dosad niste toliko pažnje posvećivali njezinu uzbuđenju, vrijeme je da se upustite i u tu avanturu.

Seksi atmosfera

Žene je puno lakše omesti nego muškarce. One čuju razne zvukove, lako uočavaju sitnice, a imaju i osjetljiv njuh. Sve to odvlači im pažnju koja bi u potpunosti trebala biti posvećena vama. Ako želite istinski uživati sa svojom partnericom u seksu, morate stvoriti seksualnu atmosferu. Drugim riječima, djelujte preventivno i uklonite sve ono što bi njoj moglo odvući pažnju. Obratite pažnju i na rasvjetu, ali i na seksi glazbu.

Uz malo komplimenata, u njoj ćete probuditi vatru
Duga predigra

Iako zvuči kao kliše, činjenica je da žene uistinu vole predigru. Dakle, umjesto da odmah navalite na njezine grudi, guzu i klitoris, najprije je malo mazite i ljubite. Posvetite pažnju njezinom licu, ali i drugim dijelovima tijela koje inače možda zanemarujete. Što više odgađate susret s njezinim međunožjem i grudima, ona će biti sve uzbuđenija i željno će očekivati vaše prave poteze.

Slatki poljupci

Žene uživaju u poljupcima, a slina koja se razmjenjuje potiče izlučivanje hormona koji izazivaju seksualno uzbuđenje. Najbolji poljupci su oni koji iznenađuju, a to znači kombinacija nježnih i strastvenih poljubaca. Najbolje je krenuti s laganim dodirivanjem usana koji bude početnu strast, a tada možete preći i na žešće poljupce koji će probuditi vatru u njezinu tijelu.

Komplimenti

Kada je riječ o fizičkom izgledu, većina žena je nesigurna. Kako bi se potpuno mogle opustiti, što je preduvjet za vrhunsko uzbuđenje, žene moraju osjetiti da su partneru privlačne. To znači da ćete joj morati jasno dati do znanja da je smatrate prekrasnom i da obožavate njezino tijelo. Ponavljajte joj to svaki put. Takvi komplimenti dat će joj samopouzdanje koje zajamčeno potiče njezino uzbuđenje i uživanje u seksu.

Potaknite njezinu maštu

Žene imaju bujnu maštu, a ne nedostaje im ni seksualnih fantazija. Problem je, međutim, što su sramežljive. Dakle, prvi korak je da pobijedite njihovu sramežljivost. Pažljivo im najprije otkrijte svoje fantazije, a potom ih potaknite da vam otkriju svoje. Već i sam razgovor o takvim temama žene uzbuđuje. Omogućite im sigurno okružje u kojemu će se moći otvoriti, a nije naodmet i da pokažete oduševljenje njezinim seksualnim fantazijama. Kada probijete sve barijere, prepustite se jednoj od vrelih fantazija.