TINA KATANIĆ:

'Pritisak je bio velik, ali Martina je pravedna'

07.05.2014 u 15:02

Bionic
Reading

Danas je Tina Katanić pokazala još jedno svoje umijeće

Uz radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić koja je vodila prezentaciju novog MaxxiMUM kuhinjskog uređaja i otvorenje Bosch cornera u dućanu Elipso, Tina Katanić je uz vrhunskog chefa radila delicije.

Dojmovi iz 'Zvijezde pjevaju' su se slegli, a Tina kaže da još nema nikakvu ponudu da krene u osvajanje estrade.

'Polako s time. Evo, sada širim horizonte. Danas sam kuhala, spremila sam jedan fini desert. Čak i estetski dojam je ispao dobro', kaže Tina koju kao kuharicu svi hvale.

'Volim začine. Netko s putovanja donosi magnete, ja više volim začine kojima se igram u kuhinji', kaže Tina, a uskoro će na ručku ugostiti Petru Dugandžić.


'Pripremam kus-kus sa špinatom i kozicama, a napravit ću i uštipke na mediteranski način', rekla je Tina i demantirala bilo kakve trzavice između njih.

'Stvarno smo bili divna ekipa. Nitko ne zna što smo proživljavali ova dva mjeseca. To je bio jako velik pritisak. Toga smo tek sad svjesni. Trema je bila cijelo vrijeme prisutna, ali se kasnije pretvorila u adrenalin. Ruke su mi se stravično znojile. U biti mi stvarno to sad nedostaje, stalno mislim kad mi je proba, ali kao ekipa mi nastavljamo druženje. Pogotovo s parovima s kojima smo bili u finalu i s kojima smo se jako zbližili. Ne želimo sad pustiti da to nestane. Taj show je stvarno donio svima nama nešto novo, ne želimo to prekinuti', dodala je Tina, a najviše je zahvalna na kritici Martine Tomčić.

'Martina mi je u prvoj emisiji rekla: 'Zini, pusti glas!' Kad sam to i napravila shvatila sam da pjevam. Martina je pravedan sudac. Njena kritika stoji.'