ZA JAKO OŠTEĆENU KOSU

Prirodni botoks za kosu John Masters Organics

08.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Stiglo je rješenje za izrazito jako oštećenu kosu. Vrhunski organski sastojci kosi osiguravaju punoću i povrat sjaja te se stoga nazivaju i Botoxom za kosu.

Rekonstruktor maska od meda i hibiskusa
Linolenska i hijaluronska kiselina koje u obilju nalazimo u mladoj kosi pomiješane su s proteinima soje i pšenice kako bi obnovile i rekonstruirale oštećenu kosu. Med i hibiskus zajedno s čak 14 drugih certificirano organskih ekstrakata biljaka i biljnih ulja oživit će i izrazito isušenu i oštećenu kosu. Odabrani sastojci pomažu održati zdravo vlasište. Dovoljno je nježan za obojenu kosu.
118ml/264,00kn

Šampon za oštećenu kosu od meda i hibiskusa

Šampon od meda i hibiskusa miješa linolensku i hijauluronsku kiselinu, koje u obilju ima u mladoj kosi, s proteinima soje, riže i zobi, te je zbog toga savršena kombinacija za rekonstrukciju uništene kose. Ekstrakti meda i hibiskusa sa 9 drugih certificirano organskih biljaka prodire duboko u vlas dajući joj pregršt hranjivih tvari, ali i prekrasan miris. Svakom upotrebom kosa će biti snažnija, čvršća i zdravija. Ne sadrži sodium lauryl sulfate i odličan je za bojanu kosu.
177ml/248,00kn