PHYTO

Prirodna i svakodnevno njega kose moguća je uz PHYTO SOFTNESS liniju za njegu kose!

04.08.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Phyto je rođen zbog vizije jednog čovjeka! Inovator i utemeljitelj brenda - Patrick Alès Zamisao slavnog frizera Patricka Alesa, započela je mnogo prije nego što je prirodna njega kose bila 'in'

Kad je Alès bio pripravnik u salonu u Parizu tijekom 50-ih, primijetio je da kemijski proizvodi oštećuju i ruke frizera i kosu njihovih klijenata. Kao rezultat toga, Alès je proučavao svojstva biljaka kako bi pronašao nježno, prirodno rješenje za njegu kose. U suradnji sa znanstvenicima u laboratoriju pronašao je savršene formulacije prirodnih proizvoda i postao začetnik prirodne njege kose. Ako se pitate što znači Phyto, preuzeto je iz grčke riječi za 'biljke'.

Fasciniran prirodom, odlučio je proučiti moć biljaka, povijesti njihova korištenja u prirodnoj medicini i moguću ulogu u prirodnoj njezi kose. U 60-ima PHYTO je predstavljen uz Alèsov vlastiti salon u blizini Champs Élysées. Poznati salon još je uvijek otvoren, a godinama je bio dom čitavom nizu slavnih osoba – od Brigitte Bardot do Jacqueline Kennedy Onassis – koje su se odlučile za prirodniji pristup njezi kose.

PHYTO SOFTNESS linija za svakodnevnu njegu i cijelu obitelj sadržava reformulaciju koja pruža učinkovitost i nježnu zaštitu za vlasište. U novoj formuli, kompleks prebiotika pomaže očuvati ravnotežu vlasišta i održati ga zdravim. Zobeno mlijeko daje mekoću vlaknima, dok ekstrakt bijelog sljeza čini kosu dvostruko sjajnijom. U liniji se nalaze nježni šampon za svakodnevno pranje, nježni regenerator za hidrataciju i mekoću kose i nježno mlijeko za raščešljavanje.

Podarite kosi njegu kakvu zaslužuje. I što je najbolje ne morate put Francuske kako bi isprobali proizvode već su Vam dostupni u Muller prodavaonicama, ljekarnama i na web shopu www.delmerion.hr.