BUDI AGRESIJU

Pripremite se na neočekivane sukobe: Zasjat će ratoborni pun Mjesec u Ovnu

05.10.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Pun Mjesec ovih dana probudit će agresiju u mnogima, pa biste se trebali pripremiti na neočekivane sukobe

Pun Mjesec na 12 stupnjeva i 43 minute Ovna bit će egzaktan večeras u 20.40.  Istovremeno će Sunce biti u opoziciji s Mjesecom na 12 stupnjeva i 43 minute Vage. Taj će se planetarni obrazac najjače odraziti na Vage, Jarce, Ovnove i Rakove, a ponajviše na rođene u prvih deset listopada, siječnja, ožujka i lipnja.

Ovan je u vlasti Marsa, boga rata, borbe i krvi, pa će ovo biti vruć i agresivan pun Mjesec. Svatko će najjače osjetiti večerašnji uštap na onom životnom području koje pokriva kuća u kojoj će se on naći. No ljudi će danas i sutra općenito biti nagliji, nametljiviji i netolerantniji nego inače.

Budite oprezni i nemojte izazivati sreću. Ako se osjetite uvrijeđeni ili ugroženi, duboko dišite i odbrojite do deset (ili više, prema potrebi) prije nego što reagirate. Nastojite izbjeći ozbiljniji sukob pa se suzdržite od vrijeđanja, prijetnji i naređivanja. Više ćete uspjeha imati molbama, makar ih morali ponoviti nekoliko puta.

Opasnost od usijanih glava

Razmislite je li nužno strastveno isticati svoje političke i društvene stavove pred neistomišljenicima. Neka usijana glava mogla bi nasrnuti na vas. Bilo bi mudrije da se izražavate umjerenim rječnikom, bez povišenih tonova i napadne gestikulacije.

U profesiji, obrazovanju i kućnim poslovima bit će izgledni propusti i omaške. Pun Mjesec u Ovnu ulijeva energiju i nestrpljivost, no nemojte pokušavati nabrzinu obaviti složene poslove koji zahtijevaju pripremu i preciznost.

Obraćajte pažnju na signale umora da se ne biste naprezali do točke iscrpljenja. Odvojite vrijeme za ležernu šetnju i večernju kupku obogaćenu eteričnim uljima lavande i kamilice. Držite se podalje od alkohola i jako začinjenih, naročito ljutih jela.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia