TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će gurati nos u tuđa posla, dok će se u Djevicama probuditi strast

02.10.2017 u 07:11

Bionic
Reading

Novi tjedan, novi mjesec. Velike promjene. Tjedna astrološka predviđanja tportalovog horoskopa pomoći će vam u izbjegavanju zodijačkih nevolja

Ovnovi će imati potrebu gurati nos u tuđa posla, što, naravno, neće dobro završiti. Na poslu bi trebali pokušati biti zadovoljni trenutnom situacijom jer nema naznake promjena.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će se rasplamsati strast i ništa to neće moći zaustaviti, čak ni povremeni nesporazumi. Na poslu će biti potpuno zatrpani, no uz malo improvizacije i sreće preokrenut će neugodne situacije u svoju korist.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će se naći u brojnim ljubavnim nesporazumima. Pitanje je hoće li pokušati spasiti situaciju ili će jednostavno odustati. Na poslu će biti kratki sa živcima i imat će problema završiti ono što su započeli.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će dane obilježiti izlasci, a u ljubavi će biti oprezni. Na poslu će dobiti nova zaduženja s više odgovornosti. Iako će ih to malo preplašiti, ubrzo će shvatiti kako su u potpunosti dorasli novim zadacima.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će tražiti društvo osoba koje drže do svog izgleda, a moguć je i flert u tom okruženju. Razmišljat će o promjeni ili proširenju karijere zbog povećanih životnih troškova.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će biti strastvene i odlučne. Na poslu će pokušati ugrabiti svaku priliku za dodatnu zaradu ili suradnju na nekom profitabilnom projektu.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće biti spremne za ozbiljnu vezu, no svejedno će uživati u flertu. Na poslu će morati trošiti puno energije, pa im valja smisliti bolji radni plan.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će prijatelji pomoći s problemom koji ih već neko vrijeme muči. Rad u miru i tišini će im pričiniti najveće zadovoljstvo.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će se često svađati, pa će morati pripaziti da ne kažu nešto što poslije neće moći povući. Prijatelj bi im mogao priskočiti u pomoć i otvoriti im nove financijske prilike.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će biti skloni romantici. Na poslu će se morati boriti za svaki uspjeh, no na kraju će ih ipak čekati osjećaj zadovoljstva postignutim.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima će proraditi libido, pa će češće nego inače biti u spavaćoj sobi. Nažalost, partneri uglavnom neće dijeliti njihov entuzijazam. Na poslu će imati pojačanu suradnju s inozemstvom ili će čak razmišljati o preseljenju zbog novih prilika.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti zbunjene partnerovim ponašanjem, no to bi trebale riješiti razgovorom. Na poslu bi trebale izbjegavati sukobe.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia