ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Pripazite na ove ključne astrološke datume u srpnju

02.07.2023 u 07:17

Bionic
Reading

Saznajte na koje se dane u srpnju pojavljuju puni i mladi Mjesec, kad planeti mijenjaju znakove i što to znači za cijeli zodijak

Tjedan počinje punim Mjesecom u Jarcu, koji će vas natjerati da razmotrite koliko ste uspješni po svojim mjerilima. Imate li dovoljno novca, sigurnosti, poštovanja i pohvala?

Radite li na stvarima koje vas dosta motiviraju i dobivate li ono što zaslužujete?

Od ponedjeljka 10. srpnja do 27. kolovoza Mars će boraviti u radišnoj i temeljitoj Djevici. Budući da ovaj tranzit spaja Marsovu ambicioznu snagu s praktičnom energijom Djevice, u tih šest tjedana fokusirajte se na ciljeve i poduzmite konkretne, opipljive korake prema njihovom ostvarenju.

Dan kasnije, 11. srpnja, Merkur uplovljava u Lava, donoseći cijelom zodijaku povećanu otvorenost u komunikaciji. Bit će to vrijeme intenzivnog druženja i iskrenog izražavanja.

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osmjelit ćete se, preuzeti inicijativu u upoznavanju i više govoriti nego slušati. Povremeno će izgledati kao da svatko svakog pokušava nadglasati.

U ponedjeljak 17. srpnja, na dan mlađaka u Raku, posvetite se ugađanju sebi. Dotjerajte se, usvojite neku zdravu naviku, opustite se uz aromaterapiju, pripremite si svježe objede i napitke.

U tom duhu u subotu 22. srpnja dočekajte početak razdoblja Lava, znaka povezanog s ljubavlju prema sebi, samoisticanjem, osvajanjem i strašću. Tjedan do 28. srpnja bit će naglašeno 'lavlji' jer će se, osim Sunca, u tom znaku nalaziti Merkur i Venera.

Svi ćete biti glasniji i upadljiviji nego inače, truditi se ostaviti odličan dojam i prikriti slabosti. Lavlje značajke ostat će naglašene i od 28. srpnja, iako će se tog dana Merkur preseliti u Djevicu. Od tada do 4. listopada posvećivat ćete više pozornosti na detalje, provjeravati činjenice i jače osjećati tuđa raspoloženja i energije okruženja u kojima se budete nalazili.