ELEGANCIJA NA DJELU

Princeza Mary napokon se ukazala u javnosti i servirala besprijekorno jesensko izdanje

28.10.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Iako se poput brojnih članova skandinavske monarhije posljednjih tjedana rijetko viđala u javnosti, danska princeza Mary svoje duže izbivanje uslijed pandemije koronavirusa prekinula je dolaskom na tradicionalno predstavljanje nove kolekcije božićnih marki

Danska zaklada The Christmas Seal svake godine izdaje posebnu kolekciju božićnih marki od čije se prodaje financiraju socijalno ugrožena djeca, a svečano predstavljanje ovogodišnje kolekcije svojom pojavom uveličala je danska krunska princeza Mary.

  • +3
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Mads Claus Rasmussen / AFP / Profimedia

Ova 48- godišnja pripadnica skandinavske monarhije na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti svoju visoku modnu titulu ovoga je puta potvrdila pojavom u elegantnom stajlingu kojim je dominirala ljubičasta boja patlidžana.

Navedenu boju danska princeza naglasila je sofisticiranim kompletom stvorenim od bluze i pripadajućih hlača, a dodatno istaknula parom salonki u špic te detaljima poput pismo torbe i remena. Kako bi umanjila dominaciju ljubičaste boje, cjelokupno izdanje vješto je zaokružila elegantnim modelom sivog kaputa s dodatkom pojasa.