šarmantno izdanje

Princeza hrvatskih korijena spojila Zarinu haljinu s basnoslovno skupim modnim dodacima

14.02.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Iako je nedavno postala brunejska princeza, lijepa Anisha pokazala je da ne zazire od nošenja pristupačnih komada iz high street modnih trgovina

Brunejska princeza Anisha Isa-Kalebic ljepotica je hrvatskih korijena koja je privukla pozornost svjetskih medija udajom za princa Abdula Mateena u desetodnevnom ceremoniji vjenčanja početkom godine, a od tada redovito oduševljava svojim modnim izdanjima.

Tako je i bilo na utakmici pola, sporta čiji je veliki ljubitelj njen novopečeni suprug, na kojoj je osvanula u iznimno ženstvenom izdanju.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Lijepa kćer Zagrepčanina Ivice Kalebića nosila je šarmantnu bijelu čipkastu haljinu dugih rukava i maksi kroja, romantičnog kopčanja na gumbiće i laskavog poveza oko struka svezanog u šarmantnu mašnu.

Ako je i vas osvojila ova ženstvena haljina, dobra vijest je da je možete pronaći u - Zari. Brunejska princeza time je pokazala da ne pati od modne ekskluzivnost te da itekako elegantno možemo izgledati i u odjeći iz high street modnih trgovina. No, haljinu za 102 eura 'nadoknadila' je odabirom luksuznih modnih dodataka prikladnih svom statusu.

  • +34
Vjenčanje brunejskog princa i Anishe Ise Kalebic Izvor: Profimedia / Autor: IQBAL SELAMAT / AFP / Profimedia

Anisha je ovu romantičnu haljinu nosila na kontrastne crne Hermesove sandale, jedan od najpoželjnijih modnih komada uopće, koje će u narednim toplijim mjesecima ponovno postati nezaobilazna obuća svih trendseterica.

Sve je zaokružila glamuroznim bijelim satom brenda F.P. Journe po paprenoj cijeni od 16 300 eura te ogromnim dijamantnim zaručničkim i vjenčanim prstenima koji su savršeno zaokružili ovaj dojmljiv spoj svakodnevne odjeće i čistog luksuza.

  • +18
Iza kulisa vjenčanja brunejskog princa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Alana Kalebic Hughes