Uspjeh na međunarodnom sajmu namještaja

PRIMA grupa postala ekskluzivan zastupnik prestižnog branda COCO maison za cijelu regiju

25.01.2019 u 15:48

  • +4

PRIMA grupa postala ekskluzivan zastupnik prestižnog branda COCO maison za cijelu regiju

Izvor: PRIMA grupa / Autor: Promo

Bionic
Reading

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, predstavila je svoju najnoviju kolekciju na najznačajnijem europskom sajmu namještaja, IMM Cologne 2019, koji se od 14. do 20. siječnja održao u Kölnu

Priminu kolekciju odlikuju suvremeni dizajn, kvaliteta temeljena na pažljivo odabranim kombinacijama materijala, funkcionalnost i visoka estetika. Noviteti u programima namještaja za dnevne sobe i blagovaonice, kojima dominiraju podatne tkanine te kombinacija masivnog drva hrasta s metalom, izloženi su u okviru 270 m2 izložbenog prostora. Po prvi put predstavljena je i linija luksuznih box-spring kreveta koji, uz impresivan izgled, jamče i izuzetnu udobnost te zdravo i kvalitetno spavanje.

Desetljeće iskustva u prezentiranju svojih proizvoda na brojnim međunarodnim sajmovima, PRIMA grupi donijelo je prisutnost na brojnim europskim tržištima. No, kelnski sajam ove je godine, osim uspjeha nove kolekcije, označio i početak jednog novog partnerstva. PRIMA grupa na sajmu je službeno potvrdila dugotrajnu stratešku suradnju s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, koji u svom portfelju ima 3 snažne proizvodne marke namještaja (Henders & Hazel, XOOON i Happy @ Home) te vlastitu liniju dekorativnih predmeta i dodataka za dom pod markom COCO maison. Habufa je na međunarodnom tržištu prisutna 60 godina, a u PRIMI je prepoznala ravnopravnog partnera s vrlo sličnim ambicijama i planovima.

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta koji će sada biti dostupni i u PRIMI.

- Naše premium kolekcije namještaja, koje su osmišljene i proizvedene u Primi, savršeno se nadopunjuju s njihovom linijom dekoracija za dom - COCO maison. Uskoro u svoje salone uvodimo ovaj visoko moderni i trendovski dekorativni asortiman koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera. COCO maison je novitet na hrvatskom tržištu, koji će u vrlo kratkom periodu postati prepoznatljiv i tražen brend, poručio je Renato Radić, vlasnik i direktor PRIMA grupe.

Prima grupa, vodeći hrvatski proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji kućnog namještaja, osnovana je 1995. godine u Bjelovaru. Proizvodnja se odvija u u osam suvremenih tvorničkih postrojenja, a prodaja kroz 56 vlastita prodajna centra u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Osim na domaćem tržištu prisutni su i na tržištima Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Češke, Slovačke, Belgije, Engleske i Rumunjske.