JELENA PERČIN BABIĆ:

Previše sam omršavjela

29.12.2010 u 08:59

Bionic
Reading

Glumica Jelena Perčin Babić uspješno je istopila kilograme nagomilane u trudnoći, a sada je, kaže, i previše omršavjela

Jelena, koja je u skladnom braku s Kristijanom Babićem, suvlasnikom lounge bara Khala, i mama 19-mjesečne Lote, u Storyju je otkrila da je u trudnoći nakupila 25 kilograma, no uspješno ih se riješila.

'Danas sam, čini mi se, malo i premršava. Moram priznati da sam se super osjećala s kojim kilogramom viška. To nisam doživjela kao nešto čega se moram riješiti, već sam prepustila prirodi da učini svoje. Lotu sam dojila osam mjeseci i čim sam prestala, kilogrami su se sami počeli topiti, bez ikakvih dijeta. Povratkom na posao izgubila sam još tri kilograma i sada mi je malo i žao', rekla je Jelena (29) koju možemo vidjeti i u 'Najboljim godinama'.

Glumica je rekla i da je za uspješan brak važno stalno međusobno zavođenje, dodavši da ona i suprug jako paze da ne zaborave i na bračnu dinamiku iako imaju malo dijete, pa sad, kako kaže, uspiju pobjeći nekad u kino ili priuštiti si putovanje ili izlazak.

Jelena je rekla je puno puta čula tračeve da se njezin brak raspada.

'To je grad. Nikad se nisam uzrujavala zbog toga i nikad mi nije bilo važno što se priča, već tko priča. Čula sam svašta o sebi i neke su priče bile vrlo duhovite', ispričala je, dodavši da bi ona i suprug voljeli imati još jedno dijete.