korisni savjeti

Prevencijom se zaštitite od bolesti i emotivnih tegoba

08.04.2024 u 16:13

Bionic
Reading

Svi smo odgovorni za svoje zdravlje, zadovoljstvo, emocije i uspješnost, a za to nam je potrebno zdravlje. Ključ je u prevenciji zdravlja i poštivanja siglana koje nam tijelo šalje. Prečesto odgađamo i zanemarujemo i zaboravimo

Ne možemo se oslanjati na ljekove i doktore jer kad se odlučimo posjetiti doktora često zna biti kasno a čekanja na predgede čini igru vremena za zdravlje i za život. Zato se treba osloniti na prevenciju zdravlja kako su nekad naši stari uvjek imali red u vremenskom rasporedu i odabiru prehrane ovisno o podneblju i obavezno su vodili računa o spavanju i konzumiranju vode.

Prevencija zdravlja određuje nas metabolizam i emocije koje utječu na naše zdravlje. Česti umor, iscrpljenost, ljutnja i bjes dovode do raznih oboljenja. Zato naučite kako prevencijom i individualnom preranom možete pomoći i poboljšati svoj život i postići snagu za svakodnevnicu koja nas svaki dan snažno gura u krvom smjeru. Prijavite se na www.mojakuczdravlja.hr i naučite kako probuditi svoje pozitivne emocije koje vode do zadovoljstva i sreće. To ja vas život i imate pravo na zdravlje.