SVI JU ŽELE

Preplavila društvene mreže: Najtraženija haljina sezone dobila novu verziju

27.06.2018 u 13:41

Bionic
Reading

Nezapamćenom uspjehu točkaste haljine s vlastitim potpisom, britanski high street brend Topshop odlučio je doskočiti lansiranjem sličnih modela koji će bez sumnje biti podjednako popularni u narednim mjesecima

Instagram kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice već se neko vrijeme smatra izvorom najvećih trendova, a posljednjih mjeseci iznjedrila je pravi modni hit u znaku specifične točkaste haljine s potpisom britanskog high street brenda Topshop.

Objavu dijeli Topshop (@topshop)

Gotovo da ne postoji modna blogerica koja se nije pohvalila spomenutom haljinom na Instagramu, a zbog velike potražnje Topshop ju je od proljeća nekoliko puta vraćao u prodaju.

Objavu dijeli Topshop (@topshop)

Kako ističu na službenoj stranici brenda, takozvana pinafore haljina ukrašena mješovitim točkastim uzorkom daruje moderan i šik izgled dostojan večernjih prigoda, a stvorena je od stopostotne viskoze.

Uvidjevši ogroman uspjeh navedene haljine, britanski Topshop istu je odlučio lansirati na tržište u crnoj verziji s bijelim točkicama i obogatiti ponudu podjednako zanimljivim modelima ukrašenim hit uzorkom sezone.

  • +4
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo