sve se vraća

Mišljenja su podijeljena, ali stvar je jasna: Balerinke su ponovno in

16.03.2023 u 09:12

  • +6

Tamara Kalinić i Xenia Adonts u balerinkama

Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Zara je lansirala nekoliko modela balerinki koje su osvojile srca ljubiteljica mode, a činjenica da su mnogi modeli već rasprodani potvrđuje da je ovaj model obuće zasjeo na vrh ovogodišnjih dominantnih trendova

Cipele s visokim potpeticama vrlo su lijepe i mogu izdužiti figuru, izvući ono najbolje iz svakog outfita. Ipak, ukoliko znaju da imaju puno obaveza i da dan neće biti nimalo jednostavan, mnoge žene radije će odabrati ravne cipele. Iako su mišljenja oko balerinki podijeljena, najelegantnije ravne cipele ponovno su ovdje.

Na Tjednu mode u Parizu postalo je svima jasno da će balerinke postati najtraženije cipele sezone, izuzevši tenisice koje su apsolutno zavladale svijetom obuće.

S obzirom da je Zara poznata kao high street dućan koji prednjači po praćenju modnih trendova i izdavanju komada nadahnutih skupljim dizajnerskim originalima, na Zarinim policama možete pronaći elegantne upečatljive balerinke koje ćete obožavati.

Baršunasti modeli s remenčićem već su osvojili Hrvatice pa ni ne čudi da su neke veličine trenutno nedostupne. Dostupne su u mint zelenoj, bordo, crnoj i ružičastoj boji, ovisno o vašem ukusu. Nešto drugačiji model možete pronaći u zlatnoj boji, koja će svakako podići svaki look.

Zara balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Balerinke se mogu pohvaliti vrlo chic izgledom te doprinose dojmu francusko-djevojačkog stila, a možete ih kombinirati na različite načine. Uz široke traperica ili haljine, uz dodatak hulahopki ili omiljenih bijelih sokni. Sve u svemu, ne čudi što je trend balerinki vraćen jer nudi mnoštvo opcija za kombiniranje koje će fashionistice diljem svijeta rado uključiti u svoje outfite.

  • +23
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević