JULIANA AWADA

Prelijepa prva dama Argentine očitala modnu lekciju s dva stajlinga za čistu peticu

28.06.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih prvih dama, zgodna supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, bila je u središtu pozornosti prilikom dolaska u Japan gdje se održava G20 Osaka Summit

Visoka i vitka Juliana Awada osim što plijeni poglede svojom neobičnom ljepotom, modni je svijet osvojila i svojim fantastičnim modnim stilom.

Argentinski predsjednički par ovih je dana imao zgusnut raspored, a ponovno su modni znalci hvalili stil lijepe prve dame.

  • +6
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Juliana Awada

Zgodna Argentinka sa suprugom je prvo posjetila Indoneziju gdje su bili gosti predsjednika Jokoa Widode i njegove supruge Iriane.

Juliana je bila mamac za poglede u lepršavoj haljini ružičastih tonova koja je naglasila njezinu osunčanu put i istaknula tamne oči. Kosa podignuta u polurep i diskretan make up naglasio je nježne crte lica šarmantne Argentinke sirijsko-libanonskih korijena.

  • +2
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: NN

Nakon toga, argentinski predsjednik i prva dama uputili su se u Japan gdje se održava G20 Osaka Summit.

  • +8
Kraljica Letizia od Španjolske i argentinska prva dama Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek sjajno odjevena prelijepa brineta izgledala je za čistu peticu prilikom izlaska iz zrakoplova odjevena u trendi haljinu-košulju s velikim remenom koja joj je pristajala kao salivena naglasivši njezin stas.