DOBITNA KOMBINACIJA

Prekršila je modna pravila, a izgleda sjajno

09.03.2016 u 10:45

Hailey Baldwin

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jednostavne bijele tenisice danas su apsolutni 'must have', a slavne ih ljepotice nose u svim mogućim kombinacijama, baš kao i zgodna Hailey Baldwin koja ih je spojila s izazovnom haljinom, što se donedavno smatralo velikom modnom greškom

Manekenka Hailey Baldwin trenutačno je u Parizu na Tjednu mode, a osim modnih obaveza pronašla je vremena za druženje s prijateljima pa su je paparazzi uslikali na večeri u jednom otmjenom restoranu.

Plavokosa ljepotica odbacila je štikle i uz usku sjajnu haljinu odabrala popularne Adidasove tenisice Stan Smith. Model ovih tenisica, koji je već obilježio 50. rođendan, nose gotovo sve zvijezde i popularnost im ne jenjava posljednjih nekoliko sezona.

Obožavaju ih zvijezde poput Kendall Jenner, Gigi Hadid, Reese Witherspoon, Mirande Kerr, Victorie Beckham i brojnih drugih, a na njih nisu ostale imune ni naše slavne dame koje njeguju casual sportski stil, poput Daniele Trbović ili Nevene Rendeli.

Hailey je tenisice s lakoćom nosila uz svjetlucavu haljinu Asos, a iako bi bilo logično da uz tako svečanu krpicu najbolje idu štikle, manekenka se pridružila slavnima koje uspješno krše modna pravila. Štoviše, haljina košta oko 1.200 kuna, a hit tenisice su za koju stotinu kuna povoljnije. Bijelom outfitu zanosna Amerikanka dodala je klasičan sivi kaput i damski ga prebacila preko ramena.