odlična fora

Ovo se isplati znati: Najbolji trik za preduge široke traperice i ravne cipele

05.03.2024 u 15:17

Bionic
Reading

U proljetnim danima teško će biti nadmašiti kombinaciju širokih traperica i ravnih cipela, kako po udobnosti tako i po stilu. No, kod ove kombinacije nerijetko se događa problem predugačkih nogavica, ali i za to postoji rješenje a krije se u briljantnom modnom triku

Volimo traperice! U proljeće i ljeto 2024. osobito su popularni široki, ležerni i opušteni modeli. A što se tiče cipela izbor je i više nego šarolik. Volite li cipele s potpeticama, odaberite cipele s remenčićima, Mary Jane modele ili one s kitten potpeticama. Kada je riječ o ravnim cipelama, balerinke, sive tenisice, natikače i mrežaste cipele bit će modni trendovi u godini pred nama No u kombinaciji s ravnim cipelama često se javlja problem sa širokim trapericama: vuku se po podu. A rješenje je vrlo jednostavno!

Traperice su preduge uz ravne cipele? Isprobajte ovaj modni trik

Traperice izgledaju stvarno ležerno kada jednostavno padaju preko ruba cipela, ali kada se nose s ravnim cipelama, trendi hlače širokih nogavica imaju tendenciju da se vuku po podu. Ali za to postoji briljantan modni trik, a jedino što vam je potrebno je sigurnosna igla odnosno ziherica.

Kako je na svom Instagram profilu pokazala zaljubljenica u modu Cassandra Lanrick rub predugačkih traperica potrebno je okrenuti naopako i pričvrstiti ih sigurnosnom iglom straga na sredini. Zatim rub hlača ponovno izravnajte i - to je to! Sada prednji dio traperica pada onako opušteno preko cipela, baš kao što želimo. Ali straga je sada malo kraći rub da se ne vuče po tlu, ne gazi i ne prlja. Briljantno, zar ne?

Ove kombinacije traperica i ravnih cipela u trendu su za proljeće 2024.

S ovim hit trikom ništa ne stoji na putu kombinacijama sa širokim i dugim trapericama u proljeće i ljeto 2024.! Ako još niste sigurni koje cipele odabrati s ovim kombinacijama nećete pogriješiti:

  • Široke traperice i balerinke
  • Traperice širokih nogavica i tenisice
  • Bootcut traperice i mokasinke
  • Traperice lepršavih nogavica i mrežaste balerinke