Pravilnik natječaja Piši, fotkaj i otputuj!

Pravilnik natječaja Piši, fotkaj i otputuj!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.08.2009 10:01
  • Objavljeno 17.08.2009 u 08:00
berlin1

berlin1

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Pravilnik natječaja Piši, fotkaj i otputuj!

1) Opis natječaja

Natjecanje za izbor najzanimljivijeg putopisa s fotografijama. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Gabrijela Radičević (urednica rubrike Lifestyle), Nikola Filipčić i Mirela Hegediš (promocija tportala). Dodijelit će se ukupno šest nagrada. Glavnu nagradu dobit će putopis s fotografijama koji bude imao najvišu prosječnu ocjenu žirija (u rasponu od 1 do 5). Preostalih pet nagrada dobit će autori putopisa i fotografija sa sljedećim najvećim prosjekom ocjena.

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu putovanja@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 17. kolovoza 2009. do 5. listopada 2009. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.

Pobjednike ćemo objaviti na tportalu 12. listopada 2009.

4) Nagrade

Glavna nagrada je vikend u Berlinu od 30. listopada do 1. studenoga 2009, a uključuje dva noćenja s doručkom u hotelu 3*** i povratnu avionsku kartu iz Zagreba za dvije osobe u organizaciji e-toursa

Utješne nagrade su pet poklon paketa Continental filma i tportala.


5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail s fotografijama i/ili putopisom na putovanja@tportal.hr.

Svaki poslani rad mora se sastojati od teksta i fotografija.

Tekst mora imati minimalno 3.000, a maksimalno 5.000 znakova.

Broj poslanih fotografija treba biti između 10 i 15.

Svaka fotografija mora biti u .jpeg formatu, s dimenzijom do 1.024 i 1.000 piksela i ne smije se nalaziti unutar Word dokumenta.

Svaki prispjeli tekst tportal ima pravo redigirati i lektorirati ako se za tim pokaže potreba.

Autor koji se odluči na slanje tekstova odriče se vlasničkih prava nad tekstovima (autorska prava ostaju i dalje njegova).

Tportal može i smije koristiti tekst i fotografije u bilo koju svrhu na tportalu (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Tekst i fotografije ne smiju biti objavljeni u drugim medijima ili na privatnim blogovima prije ni poslije slanja na natječaj.

Samo punoljetne osobe mogu osvojiti nagrade.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja, priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju za koji smatra da je interesantan za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj (radove) koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi