AVA KARABATIĆ:

'Prava kurtizana treba biti kao Ava Karabatić'

Ava Karabatić

Ava Karabatić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Jure Miskovic

Nakon raskida s menadžerom Senadom, Ava priželjkuje novog posebnog menadžera i zanimljivu ulogu u glumačkim vodama

Poslovna suradnja između Senada Hasića i Ave Karabatić bila je kratkog vijeka. Nakon nekoliko gaža, Senad je odlučio raskrstiti s Avom, i to prilično javno. Tako je sve iznio za 'IN magazin'.

'Naljutila me njezina bezobraznost i to koliko me puta dnevno nazivala. Nazivala me u 10 minuta 30 puta! Za jednu banalnu stvar postavljala mi je 100 pitanja! Budila me u 3-4 ujutro! Povraća mi se od zvuka mobitela! Maltretirala mi je obitelj i suradnike! Nazivala je i moje sponzore 10, 20 puta na dan', rekao je tada Senad. Ava se brani da to nije fizički moguće te traži novog menadžera.

'Trebala su mi tri mobitela da to fizički napravim', rekla je Ava koja je sretna što ni s jednim menadžerom nije potpisala nikakav ekskluzivan ugovor. Za ugovor stvarno treba imati veliko samopouzdanje u neku osobu', rekla je Ava i vratila lopticu uvreda:

'To je osoba koja voli medije više od svega. Njegovu obitelj ni ne poznajem, a često je znao govoriti da mu je žao da nema obitelj, te je često bio u društvu mojih roditelja, prijatelja i dečka.'

Hoće li novog menadžera persirati? 'Znam što to znači, ali je malo teže objasniti, pa ne bih ulazila u neku dublju filozofiju.' Ava priželjkuje izlet u glumačke vode. Vidi se u ulozi kurtizane:

'Prava kurtizana treba biti kao Ava Karabatić. Zavodljiva, ja uvijek potičem tu decentnost zajedno s elegancijom. Važno je da oči igraju, ili nekakav osmijeh, a može i poprsje igrati, nije problem.'

Od novog menadžera traži da bude poseban i da imaju profesionalan odnos.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi