NIJE LI PRERANO?

Požurila zimu: Iz oskudnih izdanja Jennifer Lopez uskočila u topli stajling

13.10.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Iako su temperature u New Yorku ovih dana raznolike, od pravih ljetnih do onih blagih jesensih, glazbena i glumačka diva Jennifer Lopez odlučila se za toplije varijante, debeli kaput i Timberland čizme kao da je sredina prosinca

Možda je sredina listopada, ali za Jennifer Lopez to je odlično vrijeme za uskakanje u toplu zimsku gardeobru. U subotu je fotografirana u izlasku s kćerkicom i sinom prilikom večernjeg izlaska, a na sebi je nosila dugački kauput od prave vune u nježno plavoj nijansi.

Ispod kauputa nazirao se topli pulover, a cijeli 'zimski' look Lopez je zaokružila Timberland čizmama u istoj nijansi. Robusne legendarne čizme mnoge žene i muškarci nose u dubokoj zimi kada su temperature debelo ispod ništice.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da je latino diva ovim stajllingom prizvala zimu te poslala poruku da je željno iščekuje.

Za razliku od svojih uobičajenih izdanja, pripijenih sportskih opravica, uskih dekoltiranih haljina 50-godišnja ljepotica ovoga se pita opredijelila za ležerne, široke traperice.

Izadanje popularne glazbenice i glumice nije prošlo ni bez skukpe dizejnerske torbice. Ovoga puta nosila je Valentino primjerak u baby blue nijansi.